2777
2789

با اینکه با خانواده مادریم بیشتر بودم ولی باهاشون راحت نیستم و فامیلای پدریمم بهشون ترجیح میدم نامزدمم از فامیلای مامانمه خیلی پشیمونم

به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟

مثلا اینجوری بگم با بچه های پسرعمو دختردایی…بابام بیشتر از دختر خاله ها….ی خودم صمیمی هستم😐

دلیلش چی میتونه باشه؟

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاقشان بیشتر بهت می‌سازه

اره اینم هست

ولی من جلوی خانواده مادریم اصلا اعتماد به نفس ندارم با اینکه ازشون سرترم🤕چکار کنم

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

چون مامانت اخلاقش جوری نبوده که از بچگی بدیشونو بهت بگه .منم با فامیلای بابام صمیمی‌ترم

دقیقا 

منم با فامیل پدرصمیمی ترم البته که بچههای داییم خیلی کوچیکتر هستن 

الان من خودمم پسرام با خانواده پدرشون خیلی گرم و صمیمین اونام خیلی محبت دارن و خیلی بخاطر دلتنگ شدن برای پسرای من میان من خودم شاغلم و سختم هست گاهی اما میگم اشکال نداره از بچگی و نوجوونی همین خاطرات میمونه براشون

من با هیچکدوم راحت نیستم 

نه طرف مادری نه پدری.

با اینکه  خیلی هم پرجمعیتن  

ولی  فامیل واقعا یه روز آخرش به آدم ضربه میزنه 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
2810