منظورم اینه همزمان با چند تا دختر یا پسر در ارتباطن😑 هیچوقت این ادما درک نکردم.. ولی واقعا بنظرم ادم تا اخر عمر تنها باشه ولی اگر روزی هم خواست وارد رابطه بشه با یه ادم درست حسابی باشه..
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌 یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده:)) به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦 کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِهمسن🥳)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
نظر شما هم منطقی تره هم اخلاقی تر. روابط مثلثی هیچوقت نتیجه ای نداره. قشنگتر اینه که آدم منتظر بمونه برای کسی که قراره همه زندگی رو باهاش شریک بشه
یک عدد مشهدی هستم! «امیدوارم بتونم به اندازه خودم تاثیر مثبتی بذارم بر دیدگاه افراد، نسبت به کاربران آقا.» -- مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمیتواند به کسی اعتماد کند!