2777
2789
عنوان

اگه یه اسمی بگیم نزاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 49 پست

اگه نذر نکردی میتونی عوض کنی چون اون بچه شوهرتم هست

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میتونی تا ۴ ۵ روز اول مه دنیا امد محمد صداش کنی 

بعضی ها این کار رو‌ میکنن

دیدم

انشاالله قدمش پر خیر و برکت

خدا هم اینقدر قهار نیست که به خاطر همچین چیزی اتفاق بد بیفته 

و درضمن کاش رفتارشون مسلمونی باشه یا در واقعیت انسانی 

درجه اول اون مهمه که به تربیت تو ربط داره نه اسمش

[QUOTE=348313781]ن اون چیه؟[/QUOTE

بگی خدایا برای تو ورضای تو نذر میکنم درصورتی که فلان حاجتم براورده بشه اینکار رو انجام بدم.ولی اگرفقط توی ذهنت نیت کرده باشی اسمشو بذاری محمد نذرحساب نمیشه

پارسا پسرمامان😍
اگه نذر نکردی میتونی عوض کنی چون اون بچه شوهرتم هست

نذر ک تو دلم گفتم پسر بشه بزارم محمد 

دخترم،پسرم نامتان لبخند، آمدنتان نور، بودنتان خیال راحت🧿❤

منم مثل استارترم سیغه نذر نخوندم ولی گفتم خدایا پسرم سالم باشه اسمش محمد میذارم چون پارسال یه سقط ۵ ...

من پسرم وقتی به دنیا اومد مشکوک بود به تشنج من گفتم اگه خوب بشه میزارم صالح ،اما شوهرم مخالفت کرد بعدش 

من پسرم وقتی به دنیا اومد مشکوک بود به تشنج من گفتم اگه خوب بشه میزارم صالح ،اما شوهرم مخالفت کرد بع ...

چی گذاشتی

ازین دو اسمی ها هم مبتونی بزاری هرچند من خودم موافقش نیستم، مثل محمد ماهان ، محمد سام و...

شوهرم قبول نمیکنه اصلن 

شما مطمئنید از حرفتون؟ تو رو خدا بیشتر توضیح بدید منم مثل استارترم بچم پسره و نذر اسم محمد کردم

صیغه نذر خوندید؟ اگر نخوندین عمل بهش واجب نیست..بالاتر درمورد صیغه نذر توضیح دادم. میتونین دقیقش رو سرچ کنین.جمله عربی یا حتی فارسیش اکر خونده باشه نذر میشه نه اینکه توی دلت نیت کنی

پارسا پسرمامان😍
من پسرم وقتی به دنیا اومد مشکوک بود به تشنج من گفتم اگه خوب بشه میزارم صالح ،اما شوهرم مخالفت کرد بع ...

من فقط در مورد اسم محمد میدونم که خوب نیست عوضش کنی بعد از اینکه نذر کردی 

۰۸٫۲۹...♾️💜

[QUOTE=348313781]ن اون چیه؟[/QUOTEبگی خدایا برای تو ورضای تو نذر میکنم درصورتی که فلان حاجتم براورده ...

ن اینجوری نگفتم پس قبول نیس

صیغه نذر خوندید؟ اگر نخوندین عمل بهش واجب نیست..بالاتر درمورد صیغه نذر توضیح دادم. میتونین دقیقش رو ...

نه نخوندم عزیزم فقط نیت کردم

یه جا خونده بودم اگه به نذرت که اسم محمد بذاری عمل نکنی تصمیم با خداست بچتو بهت ببخشه یا پس بگیره

۰۸٫۲۹...♾️💜