2777
2789

من دو سه روز بنا به دلایلی رفتم انگار تو زندان بودم

دیگه حالم داشت بد میشد

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

من زنده ماه باهاش یه جا بودم بعد از اونم نزدیک هم بودیم باز هیچی عذاب میکشن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

از اولش نباید فکر کنن با بقیه فرق دارن و نباید خودشونو تواین چاه بندازن اگه انداختن دیگه عواقب تصمیمشون رو باید بپذیرن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه مادرشوهرام بد نیستن،مادرشوهر من با اینکه سنش بالاس خیلی فهمیده س و دوسش دارم.یه جا نیستیم ولی تو ۱کوچه ایم و اصلا هم اذیت نمیشم اتفاقا خوشحالم که هست وقتی میره جایی وخونه نیست سختم میشه

تو دوران عقدم که خونش میموندم خیلی باهام خوب رفتار میکرد اصلا حس بدی نداشتم

از اولش نباید فکر کنن با بقیه فرق دارن و نباید خودشونو تواین چاه بندازن اگه انداختن دیگه عواقب تصمیم ...

من حیاطم مشترکه با مادرشوهرم . خدارو شکر تا الان ک خوب بوده ۵ سال گذشته . مادرشوهر بخواد اذیت کنه دورم باشه کرمشو میریزه 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

یهو در خونه رو میزنن غذا و اش میارن در بچه داری بیشتر روز رو بچمو نگه میداشتن ، مشکلی داشته باشم فورا میان کمکم  

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

من میخام‌طبقه بالا زندگی کنم یعنی خیلی بده؟

خیلی بد 

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

من میخام‌طبقه بالا زندگی کنم یعنی خیلی بده؟

بله اگه دخالت گر باشه چه تو یه خونه باشی چه تو یه ساختمون فقط باید عذاب بکشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

یهو در خونه رو میزنن غذا و اش میارن در بچه داری بیشتر روز رو بچمو نگه میداشتن ، مشکلی داشته باشم فور ...

از اون ورم کلی منت میزارن

همه رو بات مقایسه میکنن

یهو در خونه رو میزنن غذا و اش میارن در بچه داری بیشتر روز رو بچمو نگه میداشتن ، مشکلی داشته باشم فور ...

آره این غذا اوردنه خوبه . تازه من چون کنارشونم نیاز نیست شام و ناهار دعوتشون کنم 😁 ی وقت یچی درست کنیم واس هم میبریم . یا غذامونو میبریم پیش اونا میخوریم .البته راز موفقیت من اینه ن خواهر شوهر دارم ن برادرشوهر👻👻

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
از اون ورم کلی منت میزارنهمه رو بات مقایسه میکنن

من از ۹۵ باهاشون زندگی میکنم مادرشوهرم ۴ تا عروس داره همچین موردی ندیدم

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

و منی که چهار ساله باهاشون زندگی می‌کنم حال روحیم خیلی بده و افسردگی دارن خیلی سخته چون نمیتونی زندگی کنی تو خونه ای که مال خودت نیست بچه آوردن تو این شرایط که بد ترین اشتباهه 

بچه دو تربیتی میشه همیشه خدا دخالت می‌کنند از جوراب و آستین لباس تا خواب و خوراکت حتی یه وقتایی خیلی ببخشید به اینکه چرا تو سرویس بهداشتی زیاد موندی هم حرف میزنند زیاده اونقدر زیاده که بگم دو ماه طول میکشه تموم بشه