2777
2789
عنوان

بنظرتون این توهم بوده یا چی

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 45 پست
اثر نداره رو من می‌دونم احمق بودم پشیمونم من چهار ورق آلپروزولام رو با چهار ورق کدیین و بیستا متادون ...

تورو خدا این اکاذیبو نشر نده دوتا الپرازولام هم خطر ناکه چه برسه چند ورق با بقیه چیزایی که نوشتی الان باید مرده باشی 

واگر کسی ندونسته طبق نوشته شما عمل کنه واسه خواب و چیزیش بشه میدونستی اون دنیا عجیب پات گیر میفته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تورو خدا این اکاذیبو نشر نده دوتا الپرازولام هم خطر ناکه چه برسه چند ورق با بقیه چیزایی که نوشتی الا ...

چه ربطی داره مگه گفتم بخورین😐

مگه مرض دارم دروغ بگم البته دو روز بیمارستان بودم زیر سرم بخاطر همین قرصا.

هروز از معده درد دارم جون میدم 

کبدم داغون شد

اثر اون متادون واموندع هستش هنوز تو بدنم 

مگه من گفتم برین بخورین وقتی خودم مثل چی پشیمونم 

بعد همه مثل من نیستن که روشون اثر نکنه دکتر بم گفت انقد که خوردم دیگه رو بدنم بی تاثیر شده 

فقط دنبال این هستین آدم یچیزی بگه بپرین بهش

اگه هنوزم فکر میکنی دروغ میگم میخای بیا عکس قرصا و نامه بیمارستان واست بفرستم😐

بعد مگه متادون و آلپر قرصایی هستن که ب راحتی یکی بره بخره بخوره بخاطر حرف من

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

چه ربطی داره مگه گفتم بخورین😐مگه مرض دارم دروغ بگم البته دو روز بیمارستان بودم زیر سرم بخاطر همین ق ...

نپریدم بهت آگاهت کردم که الان اینارو نوشتی که حالت بد شده و کلا داغون شدی 

ضمن اینکه اگه دروغ نبود چرا با حرف من انقد عصبی شدی 

پس دروغ گوهستی 

نپریدم بهت آگاهت کردم که الان اینارو نوشتی که حالت بد شده و کلا داغون شدی ضمن اینکه اگه دروغ نبود چر ...

باشه من دروغگو نه که آخه دنبال ترحمم😂

هرجور مایلی 

انقد بیکار نیستم بیام تاپیک دروغ بزنم 

اومدم ی سوال پرسیدم نخاستم آگاهم کنید😂😐

نپریدم بهت آگاهت کردم که الان اینارو نوشتی که حالت بد شده و کلا داغون شدی ضمن اینکه اگه دروغ نبود چر ...

بعد ی سوال تهمت زدن گناه نیست؟ نباید تو اون دنیا جوابگو باشی؟

خاستم آگاهت کنم

یه ورق الپرازولام میشه خودکشی شما نهایتا دو سه تا خوردی

عکس قرصارو بفرستم قرصایی که باهاش خودکشی کردم ولی هیچیم نشد!

۸۰ تا قرص بود نصفش آلپر نصفش کدیین نصفش متادون 

اینارو هم بعد چند ماه بعد از خودکشیم خوردم که هیچ اثری نداشت 

تورو خدا این اکاذیبو نشر نده دوتا الپرازولام هم خطر ناکه چه برسه چند ورق با بقیه چیزایی که نوشتی الا ...

بعضی ها که یه مدت یه قرص رو مصرف کنن بدنشون عادت میکنه و یه دونه یا دوتا تاثیر نداره.چندتا میخورن تا اثر کنه.یا مثلا قرص کلرودیازپوکساید روی من اثر نداره ولی اینجا دیدم بعضی ها گفتن قرص خیلی خوبیه.همه مثل هم نیستن.شاید اگه کسی دوتا دونه قرص هم بخوره دور از جون فوت کنه.

یه ورق الپرازولام میشه خودکشی شما نهایتا دو سه تا خوردی

نه بعضیا تا ۶۰ دونه هم میخورن ک میرن بخش ویژه  ولی اینکه گفته ۲۰تا متادون خورده چیزیش نشده همچین چیزی ی شوخیه متا مث ترا نیس متا تو بگیر دوزت سه تا ۴۰ باشه یه متا ۲۰اشتباهی با اون سه تا بخوری حتی اگه مدت زیادی مصرف میکنی   خطر مرگ داره ک دیر بری بیمارستان قطعا میمیری

عکس قرصارو بفرستم قرصایی که باهاش خودکشی کردم ولی هیچیم نشد!۸۰ تا قرص بود نصفش آلپر نصفش کدیین نصفش ...

چرا همه خانما به فکر خودکشی ان

کلا وقتی میخایم بیایم نی نی سایت قبلش باید قرص ضد افسردگی بخوریم از تاپیکای خانما

پاییز را دیدی انهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند
چرا همه خانما به فکر خودکشی انکلا وقتی میخایم بیایم نی نی سایت قبلش باید قرص ضد افسردگی بخوریم از تا ...

بی‌زحمت تاپیک داستان زندگیم که فک کنم صفحه ۱۴/۱۵ باشه بخون 

2810