2777
2789
عنوان

حرف زدن بچه یک سال و نیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 28 پست
دخترم وقتی ما متوجه نمیشم چی میخواد جیغاش وحشتناک میشه 🥴 حالت عادی آنقدر بد نیست

پسر من حساس یک دندست باید به خواستش برسه وگرنه با جیغ هاش کر میشیم 

خدا حفظشون کنه 😁

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ماشاالله کلمه زیاد میگه. باهاش زیاد حرف میزنی یا خودش خواسته؟

زیاد حرف میزنم کتاب و شعر میخونم. به خانواده م نزدیک هستیم، معمولا به جز خودم بقیه هم باهاش حرف میزنن.

دست، پا، لب اینا رو هم میگه. صدای یه سری حیوونا رو درمیاره، هاپو، پیشی، گاو، جوجو، خروس، ببعی

یه پیجی داشتم تو اینستا مثلا میگفت از۳ ۴ ماهگی با بچه حرف بزنید مثلا دستشو میشورید تکرار کنید که دستتو بشوریم، دستشو لمس کنین و بگید دست، دست بشوریم

الان خودش میگه دست بوشو(بشور)، تای بوخو( چای بخور)

یه سری چیزا ممکنه برای بقیه نامفهوم باشه ولی من زبونشو میفهمم مثل قاشق، پسته، ترسیدم، ساعت و ..‌.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من حساس یک دندست باید به خواستش برسه وگرنه با جیغ هاش کر میشیم خدا حفظشون کنه 😁

دقیقا دختر منم همینه. بهش میگم خانم خودم خودمیان 😒 همه کارهاشو میخواد خودش انجام بده. غذا بستنی خوردن کفش پوشیدن و ..

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
زیاد حرف میزنم کتاب و شعر میخونم. به خانواده م نزدیک هستیم، معمولا به جز خودم بقیه هم باهاش حرف میزن ...

منم زیاد حرف میزنم باهاش. همه حرفامو می‌فهمه اگه چیزی ازش بخوام می‌ره میاره اما خودش تمایل نداره حرف بزنه

منم زیاد حرف میزنم باهاش. همه حرفامو می‌فهمه اگه چیزی ازش بخوام می‌ره میاره اما خودش تمایل نداره حرف ...

خب به نظرم یه سری چیزا رو سوالی ازش بپرسید. مثلا چی بشوریم؟ خودش بگه دست

کجا بریم؟ حموم

من براش میخونم یه دختر دارم شاه نداره رو

میگم یه دختر دارم؟ خودش میگه شاااااه ننه! صورتی داره؟ ماه ننه!

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
خب به نظرم یه سری چیزا رو سوالی ازش بپرسید. مثلا چی بشوریم؟ خودش بگه دستکجا بریم؟ حموممن براش میخونم ...

آره اینم خوبه. امشب هی ازش پرسیدم کش مو کجاست چند بار گفتم نیست دخترم  تونست یه چیز شبیهش بگه

آره اینم خوبه. امشب هی ازش پرسیدم کش مو کجاست چند بار گفتم نیست دخترم تونست یه چیز شبیهش بگه

دقیقا مکالمه باید دو طرفه باشه. یه سوال بپرس چند ثانیه وایسا تکرارش کن بعد اسم وسیله رو بپرس.

ولی تا زمانیکه خودشون نخوان هیچی نمیگن! مثلا من صبح بهش میگم سلاپ دختر مامان. بگو سلام نمیگه! بعد به خرس روی شیشه شیرش میگه سنام خانووووون همون سلام خانم!

دقیقا مکالمه باید دو طرفه باشه. یه سوال بپرس چند ثانیه وایسا تکرارش کن بعد اسم وسیله رو بپرس.ولی تا ...

دختر من چون با جیغ به همه چی میرسه تلاش نمیکنه واسه حرف زدن. پدر و مادر شوهرم اصلا طاقت نه گفتن بهش ندارن متاسفانه 

دختر من چون با جیغ به همه چی میرسه تلاش نمیکنه واسه حرف زدن. پدر و مادر شوهرم اصلا طاقت نه گفتن بهش ...

دختر منم گاهی جیغ میزنه ولی توجه نمیکنم. فقط میگم جیغ نزن و بلافاصله ازش دور میشم. رو دختر من اینکار جواب داده و خیلی کمتر جیغ میکشه‌مگر گاهی از ذوق زیاد یا اینکه واقعا تو رسوندن منظورش کلافه بشه. 

دختر منم گاهی جیغ میزنه ولی توجه نمیکنم. فقط میگم جیغ نزن و بلافاصله ازش دور میشم. رو دختر من اینکار ...

من و همسرم توجه نمی‌کنیم و حواسش رو پرت میکنیم با یه چیز دیگه اما پسر بزرگم و خانواده همسرم هر چی بخواد رو با یه جیغ میدن بهش 🥴 پدرشوهرم همش میگه من طاقت ندارم من دل ندارم من نمیتونم بهش نه بگم هرچی میخواد بهش بدین 😑

من و همسرم توجه نمی‌کنیم و حواسش رو پرت میکنیم با یه چیز دیگه اما پسر بزرگم و خانواده همسرم هر چی بخ ...

رفت و امدتون رو کمتر کنین. بگید بخاطر خود بچه و تربیتش. 

رفت و امدتون رو کمتر کنین. بگید بخاطر خود بچه و تربیتش.

پدر شوهرم دق می‌کنه دور از جونش 😔 بچه های من تنها نوه هاش هستن. حالا بالاخره دخترم به حرف میاد دیر یا زود. نمیخوام بچه هام رو از محبت و حضور پدر بزرگ و مادر بزرگ محروم کنم

پدر شوهرم دق می‌کنه دور از جونش 😔 بچه های من تنها نوه هاش هستن. حالا بالاخره دخترم به حرف میاد دیر ...

بهرحال مراقب باشید یه جوری هم نباشه دخترتون جسغ جیغو یا عصبی بار بیاد

بهرحال مراقب باشید یه جوری هم نباشه دخترتون جسغ جیغو یا عصبی بار بیاد

نه حواسم هست. همیشه جلوی اونا قاطع برخورد میکنم با بچه ها. اونا هم دخالت نمیکنن زیاد