2777
2789
عنوان

شوهرم رو تخت با دختره گرفتم

540 بازدید | 26 پست

فک کن شوهرت اینکار بکنه واکنش ات چیه🤌

من دوتاشون رو ترور میکنم 😑🤣🤣

آدم هارو نه تو مسافرت نه تو عصبانیت نمیشه شناخت وقتی میشناسی که بهش ارزش و مقام دادی‼️🔴

همسایه مادرم اینا شوهرش رو تخت با دامادشون دید

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

چند روز پیش داشتیم با خواهرشوهر درمورد خیانت حرف میزدیم بهش گفتم اگه طرف مقابل خیانت کنه من ازش دلخور نمیشم بیشتر از خودم دلخور میشم که از یه آشغال متعفن انتظار داشتم بوی ادکلن بده 

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد کاش در این خانه سرما زده رختی باشد 

اونقدری بَبو و یول و اسگل نیستم که روی تخت ببینمشون تا باورم بشه بهم خیانت شده

قطعا از قبل یه سری رفتارهایی که بوی خیانت میده ازش دیدم و عین آشغال از زندگیم حذفش کردم

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
2810