2777
2789

اگه دکتر بینیتون و خیلی طبیعی عمل کرده باشه اصلا نوکش بالا نباشه بدون هیچ قوسی جوری که اصلا انگار عمل نکردین حاضرید دوباره عمل کنید نیمه فانتزی و سربالاتر یا نه

اره... عمل کردم که یه نمه سربالا باشه قوسم داشته باشه دیگه

البته منم عمل کردم از بس تو سایت گفتن دماغمون خوکی و سربالا شده منم ترسیدم به دکترم گفتم لطفا زیاد سربالا نشه دکتره احمقمم طبیعیه طبیعی عمل کرده هیچ تغییری نکردم... اگه پولشو داشتم صددرصد سختیشو دوباره به جون میخریدم دوباره عمل میکردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره... عمل کردم که یه نمه سربالا باشه قوسم داشته باشه دیگهالبته منم عمل کردم از بس تو سایت گفتن دماغ ...

دقیقا منم ترسیدم گفتم خیلی سربالا نشه ولی اون از اون ور بوم افتاد به نظرت اگه خواستم مجدد عمل کنم باز برم پیش خودش یا برم جای دیگه؟

دقیقا منم ترسیدم گفتم خیلی سربالا نشه ولی اون از اون ور بوم افتاد به نظرت اگه خواستم مجدد عمل کنم با ...

برو پیش خودش 

چون یکی از دوستام 4 سال پیش عمل کرد بعد خیلی دماغش طبیعی شد دوباره پارسال رفت جای دیگه عمل کرد گفت دوست دارم نیمه فانتزی بشه و قوس داشته باشه یکمم سربالا باشه ولی دوباره هم طبیعی شده😐تازه دماغ قبلیش کوچیکتر و ظریفتر بود الان گنده تر شده

برو پیش خودش چون یکی از دوستام 4 سال پیش عمل کرد بعد خیلی دماغش طبیعی شد دوباره پارسال رفت جای دیگه ...

وای این دیگه خیلی بده راست میگی باز دکتر خودت می‌دونه به خاطر طبیعی بودنش باز داری این همه درد و ریسک و بجون می‌خری بالاخره شاید کاری کرد

وای این دیگه خیلی بده راست میگی باز دکتر خودت می‌دونه به خاطر طبیعی بودنش باز داری این همه درد و ریس ...

اره بعضی دکترا کلا طبیعی عمل میکنن هر چقدرم بگی فانتزی کار خودشونو میکنن... این دوست منم گفت اگه دکتر اولم کارش درست بود من دوباره عمل نمیکردم رفت دوبرابر قیمت هم داد به یه دکتر دیگه ولی دماغشو خراب کرد

اره بعضی دکترا کلا طبیعی عمل میکنن هر چقدرم بگی فانتزی کار خودشونو میکنن... این دوست منم گفت اگه دکت ...

دکتر منم نیمه فانتزیش در حد طبیعیه اگه از روز اول میدونستم با خیال راحت میگفتم نیمه فانتزی گفتم شاید مثل بعضیا خیلی سربالاش کنه یا قوس شدید بده ولی اصلا دستش به اون مدلیا نمیره میترسم الانم برم باز کار خودش و کنه اصلا موندم

دکتر منم نیمه فانتزیش در حد طبیعیه اگه از روز اول میدونستم با خیال راحت میگفتم نیمه فانتزی گفتم شاید ...

دکتر منم شانسیه بعضیا رو انقدر قوس داده و سربالا کرده که طرف افسردگی گرفته روش نمیشه بره بیرون بعضیا رو هم طبیعیه طبیعی😒

دکتر منم نیمه فانتزیش در حد طبیعیه اگه از روز اول میدونستم با خیال راحت میگفتم نیمه فانتزی گفتم شاید ...

سلام پیش کی عمل کردید؟؟ 

برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤
منم میخوام نوبت بگیرم طبیعی بینی شما گوشتی بود؟؟ چرا الان راضی نیستید؟

استخونی، من به شخصه سبک جراحیشون و نمی‌پسندم بینی نیمه فانتزیش هم طبیعیه اگه بگی طبیعی که دیگه واویلا بری مطبش خودت سبکش و میبینی و بهتر میتونی تصمیم بگیری