2777
2789
عنوان

بچم تو خواب می ترسه😔کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ی منم از دوماهگی تا ۱۰ ماهگی از خواب با تنش بدی میپرید دلیل های خیلس زیادی داره سروصدا ، دعوا ، ...

سروصدا که خونمون زیاده آخه بچه وسط پذیرایی می خوابه خونه کوچیکه.اما ما تا حدالامکان تلاشمونو می کنیم سروصدا ایجاد نشه،مثلا از صدای سیفون ،جاروبرقی ... می ترسه

همسرم براش نوشته

گلم آداب خیلی خاصی داره باید روی پوست آهو در روز های خاصی نوشته بشه و توی غلاف نقره نگه داری بشه و... باید از جای معتبر خریداری کنید و نماز خاصی هم داره 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

بچه تو قبرستان  نبردی یا شبی زیر درخت گردویی .  نمک بزار زیر سرش  بعد یک  ظرف  روحی بزار خوب داغ بشه اون نمک و با یکم  آب قاطی کن  بعد بریز تو ظرف ترس  بچه ات میریزه  بچه تم کنار ظرف باشه 

کسی و تو تهران می شناسید مطمئن باشه؟؟

نه فداتشم توی تهران نمی‌شناسم ولی یه پیج توی اینستاگرام میشناسم همه ازش تعریف میکنن و قراره حرز هایی رو که این ماه ثبت سفارش میکنن رو اربعین توی حرم امام حسین متبرک کنن و ارسال کنن خواستید آیدیشون رو براتون ارسال کنم خودتون هم پیجشون رو چک کنید مطمین شدید سفارش بدید قم هستن

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

جدا از اون گلم دعای 17 صحیفه سجادیه رو بخون برای دخترت باز اونم خیلی خوبه