2777
2789

تو حتی دکتر نرفتی... مشورت آنلاین و علائم که از نت خوندی؟ میشه بری دکتر...؟ 

واقعا میخوای به خاستگاری بگی....؟ 

چه خوب شد تاپیک زدی... 

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞
نه من وزنم کمه و پریودمم منظمه موی زائد دارم و درد زیاد پریود و جوش

موی زائد میتونه ارثی باشه یا دلایل دیگه داشته باشه. وقتی پریود منظمه یعنی مشکلی نیست. شما میتونی سونو گرافی بری  و مطمئن بشی. 

من از خوندن متنت این حس رو دریافت کردم که اعتماد به نفس و عزت نفس نداری‌ . همیشه خودت رو بالا بگیر. 

اون قسم هایی که دادی و بای  اخرش تیر خلاص بود .😁

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونو دادم چندبار

عزیزم منم سونو دادم گفت علائم تنبلی رو داری ولی متخصص زنان میگفت نداری‌ .

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

وا😑😑😑 بسم الله این دیگ چیه نوشتی دختر

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
2810