2777
2789
عنوان

برای انتخاب اسم دختر و پسر کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 29 پست
چرا خوب ،ولی مثلا دو تا دختر عمو یا دختر خاله و... خیلی بد نیست.فقط تنوع کم میشه.البته باید حق داد ، ...

ما اسم پناه مد نظرمونه. تو فامیل هم نداریم. مادرشوهرم ولی انگار زیاد راضی نیست. البته اونجوری نیست که مستقیم بگه و فشار بیاره ولی خب...

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا حافظ ماست.
ما اسم پناه مد نظرمونه. تو فامیل هم نداریم. مادرشوهرم ولی انگار زیاد راضی نیست. البته اونجوری نیست ک ...

پناه خیلی اسم دلنشینی هستش به نظرم.معنیش هم خیلی خوبه.

پدرشوهر و مادرشوهر و البته پدر و مادر بخاطر اختلاف سنی که با نسل جدید دارن ،طبیعتا این اسم ها رو خیلی نمیتونن قبول کنن.ولی زحمت این بچه رو مادر میکشه و هزینه ش رو پدر متحمل میشه بیشتر.پس ظر شما دو نفر ارجحیت داره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پناه خیلی اسم دلنشینی هستش به نظرم.معنیش هم خیلی خوبه.پدرشوهر و مادرشوهر و البته پدر و مادر بخاطر اخ ...

ممنون   خوبیش اینه که شوهرم اصلا از این اسم کوتاه نمیاد.   تو رو خدا برام دعا کنین همه چی خوب پیش بره. تجربه اولمه و بعضی روزا خیلی استرس دارم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا حافظ ماست.
ممنون خوبیش اینه که شوهرم اصلا از این اسم کوتاه نمیاد. تو رو خدا برام دعا کنین همه چی خوب پیش بر ...

ان شاءالله که همه چیز باب میل و مطابق دلخواه شما پیش میره.روزی که پدرشون میرن شناسنامه بگیرن تاکید کن که اسم پناه رو انتخاب کنن.به هر حال اون روز شاهدن که چه سختی هایی برای دنیا اومدن بچه کشیدین.

آروم باشه،تهش همیشه خوب میشه

ان شاءالله که همه چیز باب میل و مطابق دلخواه شما پیش میره.روزی که پدرشون میرن شناسنامه بگیرن تاکید ک ...

ممنونم   

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا حافظ ماست.