2777
2789

دختر :از بین نیلا،روشنا ،رستا و آوا.

پسر:از بین حامی،مهراد،ماکان.

اگر اسم دیگه ای به نظرتون میاد ممنون میشم کمک کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آوا و ماکان.خودمم پناه، محیا و کیان رو خیلی دوس دارم.

پناه قشنگه ولی ما چن نفر از اشنا هامون اسم دخترشون و گذاشتن پناه نسل اینده از بین ده تا دختر حداقل پنج تاش پناهه

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...
پناه قشنگه ولی ما چن نفر از اشنا هامون اسم دخترشون و گذاشتن پناه نسل اینده از بین ده تا دختر حداقل پ ...

خداروشکر ما تو اطرافمون اصن پناه نداریم   شوهرم خیلی این اسمو دوس داره. از الان گفته اگه دختر باشه اسمش پناهه. 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا حافظ ماست.

از همتون ممنونم که وقت گذاشتید و نظر دادید‌به این جمع بندی رسیدم که تقریبا این اسمها همشون مقبولیت دارن تو جامعه.حالا با خیال راحت تر میتونم از بین این اسم ها انتخاب کنم.      

واقعا انتخاب اسم سخت شده.

دقیقا،قبلا از هر اسمی چند تا تو فامیل بود،اما الان انگار بعد از انتخاب یک اسم سند مالکیت به اسم اون خانواده زده میشه و کسی نباید اون اسم رو مجدد انتخاب کنه.  اکثرا ناراحت میشن.نمیدونم چرا.

دقیقا،قبلا از هر اسمی چند تا تو فامیل بود،اما الان انگار بعد از انتخاب یک اسم سند مالکیت به اسم اون ...

تو خانواده ما برعکسه. مثلا 5،6 تا علی داریم. اونا ناراحت نمیشن. ولی من خودم دوس ندارم. نمیدونم. یه جوری نیست مثلا اسم بچت و عموش یکی باشه؟  

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا حافظ ماست.
تو خانواده ما برعکسه. مثلا 5،6 تا علی داریم. اونا ناراحت نمیشن. ولی من خودم دوس ندارم. نمیدونم. یه ج ...

چرا خوب ،ولی مثلا دو تا دختر عمو یا دختر خاله و... خیلی بد نیست.فقط تنوع کم میشه.البته باید حق داد ،شاید دوست دارن تک باشه اسم بچه هاشون.نمیدونم،شاید وسواس زیادی هم خوب نباشه.

مهم اینه اسم به دل پدر و مادر بشینه و مقبولیت داشته باشه.من به شخصه چون بقیه دوست ندارن ،احترام میذارم به عقیده شون و بخاطر همین اسم هایی مد نظر قرار دادم که تو فامیل نباشه.

ولی موافقم اسم بچه با دایی ،عمو ،خاله و عمه یکی باشه خیلی جالب نیست.یه دلیل هم بخاطر فاصله سنی هست.یکم بچه حس میکنه اسمش جدید نیست.