2777
2789
عنوان

رفتار زشت مادر شوهر برای رفتن به سفر لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 49 پست
منم از خدامه وقتی با ما میان هیچ هزینه ای نمی‌کننداما این دورویی و دروغ تو رفتارشون بدم میادچند روز ...

مادرشوهرم وبقیه گفتن یه سفرباهم بریم

گفتم دلم نمیخوادباکسی برم سفر

تمام

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
پس چرا تا خودش زنده هست خونه بنام پسر دومیش کرده؟دلیلشو نگفتن؟کلا چندتا بچه هستن بقیه اعتراضی نکردن؟

میگه از واسش استفاده کرد 

حالا شوهرم میگه یکشاله قسط ها تموم شده برگردون ب اسم خودت میگه پسرم اینجور آدم نیست

چرا داره به اونا هم باج میده

فقط شوهرم چون مظلومه هیچی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگه از واسش استفاده کرد حالا شوهرم میگه یکشاله قسط ها تموم شده برگردون ب اسم خودت میگه پسرم اینجور ...

شما هم وام مسکن بگیرید وخونه از برادر شوهرتون بگیرید وبه اسمتون بشه وبگید سوری میخوایم وامو بگیریم باید خونه به اسممون بشه.

خداخیرشووون هم بده 

هیچی نگوبزار همیشه با اونا بره

بیکاری مگه دختر

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شما هم وام مسکن بگیرید وخونه از برادر شوهرتون بگیرید وبه اسمتون بشه وبگید سوری میخوایم وامو بگیریم ب ...

اتفاقا قبل برادرشوهر م

شوهرم این پیشنهاد رو داد مادرشوهرم نداد

اما به اون داد

خیلی به شوهرم ظلم میکنه

شوهرم خیلی ناراحته

منم برم رومئو میترسم سکته کنه

میگه از واسش استفاده کرد حالا شوهرم میگه یکشاله قسط ها تموم شده برگردون ب اسم خودت میگه پسرم اینجور ...

حالا برادر شوهرت چطور آدمی هست؟البته اگه برادر شوهرت فوت کنه خونه سهم بچه ها خودش میشه.حالا خونشون چند میلیارد ارزش داره‌؟

تواین زمونه زور دست آدمی هست که زیاده خواه هست خواهر من  دل رحم باشی و شوهرت فکر جیب پدر مادرش باشه باخته

چون نه گیر شوهرت میاد نه واسه باباش میمونه

گیر اون یکی خواهر برادرهای پررو میاد. دیدم که میگم