2777
2789
عنوان

اوشین رو نگاه میکنید علامت سوال

1114 بازدید | 20 پست

عشق بین ریوزو و اوشین چقدر قشنگه

چن روزه میل ب ازدواج پیدا کردم.🤣

ریوزو هم بانمکه  هم  با اینکه بعضی وقتا مخالف کارای زنشه ولی آزادش میذاره تجربه کنه‌.‌‌.

بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد..!

دیشب بی سانسورش رو دیدم اصلنم قشنگ نیس مرتیکه خیانتکار😐😂

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ریوزو خیلی خوبهههه منم شوهر میخوام گریه

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥.    https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14104023&slug=%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1

نه بابا بی دست و پاس حیف اوشین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
منم عاشق ریوزو شدمشوهرمو آقای ریوزو صدای میکنمخودمم اوشینم

اره.بی سانسورشو میذارن تو تلگرام..کل دخترا روش کراش بودن  و براش نامه عاشقانه میدادن ولی اون اوشین رو انتخاب کرد

بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد..!
نه بابا بی دست و پاس حیف اوشین

اتفاقا خیلی هوش اقتصادی داره همیشه کارهایی کوچیک اوشین رو تبدیل به تجارت بزرگ میکنه فقط شرایط اقتصادی اون زمان ژاپن خیلی بد بوده... مشکل براش پیش میاد.. زلزله.. سونامی.. جنگ جهانی.. خلاصه بلا نیست سر این مرد نیاد

اره.بی سانسورشو میذارن تو تلگرام..کل دخترا روش کراش بودن و براش نامه عاشقانه میدادن ولی اون اوشین ر ...

پس من حق دارم عاشق ریوزو شدم  

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم