2777
2789
سلام هانی. تقریبا یک ماه تمرین کردم. گواهینامه از قبل داشتم ولی رانندگی نمیکردم. تزیینی بود😂 با مرب ...

اهان یعنی ی مربی خارج از آموزشگاه گرفتی ک تمرین کنی دستت راه بیفته درسته؟

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
به به مبارک باشه شوماخر جان😍من با دنده ۳میترسم برم میترسم از سرعت بالا🥲بتونم غلبه کنم با ترسم خوبه

مررسی😁

فکر کنم اقایون و خانومایی که راننده قدیمی ان بهمون بخندن ولی دنده ۴ و۵ رفتم ذوووق مرگ بودم پشت فرمون قیاقم این شکلی بود با دندووون😁😁😁

اتفاقا گاز دادن تو جاده راحت تر از داخل شهر روندنه

🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم واقعا ترست ريخت؟! من خيلي وقته تصديق دارم ولي ميترسيدم يساله ماشين خريدم تازه شروع كردم رانندگ ...

آره عزیزم حتما میتونین و ترستون می ریزه ولی بنظرم اوایل با مربی برین که زیر پاش ترمز داره. بعدا با ماشین خودتون برین.😍✌🏻

🩷
مررسی😁فکر کنم اقایون و خانومایی که راننده قدیمی ان بهمون بخندن ولی دنده ۴ و۵ رفتم ذوووق مرگ بودم پش ...

من قشنگ دست و پام سست میشه باید تمرین کنم صبحا با ماشین خودم تنها

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
آره عزیزم حتما میتونین و ترستون می ریزه ولی بنظرم اوایل با مربی برین که زیر پاش ترمز داره. بعدا با م ...

سه جلسه با ماشين مربي رفتم به تشخيص خودش ماشين خودمو اوردم الانم همچنان دارم ميرم مربي ميگه الان ب جايي رسيدي تنها بشيني و تاييد كرده خودم ولي قلبم مياد تو دهنم 

خاله جون من دهه هفتادم هنوز گواهینامه ندارم به خودم نمیگم پیر تو‌ چرا خودتو پیر کردی؟

منم متولد ۷۵ ام متاسفانه ندارم

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
اهان یعنی ی مربی خارج از آموزشگاه گرفتی ک تمرین کنی دستت راه بیفته درسته؟

من پارسال گواهینامه گرفتم. ولی راستشو بهتون بگم مربی اموزشگاه فقط یه دونه خیابون محل امتحان رو اونم دنده یک و دو با یه پارک دوبل خیلی غیر کاربردی صرفا برای امتحان یادم داد که اصلا بدردم نخورد و نتونستم رانندگی کنم با اون گواهینامه.

یکسال بعد، یعنی این ماه رفتم کلاس رانندگی با قدیمی ترین استاد شهر که یه اقای پیری بود تاپیک هم زدم راجبش😂...

خیلی خوب بود از بیس رانندگیمو درست کرد. 

🩷
خاله جون من دهه هفتادم هنوز گواهینامه ندارم به خودم نمیگم پیر تو‌ چرا خودتو پیر کردی؟

نه نه

ماشین رو میگم پیر😅

ماشین بیست  ساله پیره

ولی خانوم ۴۰ ساله هم جوونه الان😁✌🏻😍

🩷