2777
2789
من پارسال گواهینامه گرفتم. ولی راستشو بهتون بگم مربی اموزشگاه فقط یه دونه خیابون محل امتحان رو اونم ...

میدونی من گواهی نامه ندارم هیچ کسم ندارم ک ماشین داشته باشه باهاش تمرین کنم تا یکم راه بیوفتم میشه برم از  اینجور کلاس رانندگی ها تا بهتر یاد بگیرم؟

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
سه جلسه با ماشين مربي رفتم به تشخيص خودش ماشين خودمو اوردم الانم همچنان دارم ميرم مربي ميگه الان ب ج ...

اها پس تایید کرده که بشینین دیگه😍👍🏻

اره یه کم اولش ترسناکه😂 عادی میشه 

🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی من گواهی نامه ندارم هیچ کسم ندارم ک ماشین داشته باشه باهاش تمرین کنم تا یکم راه بیوفتم میشه ب ...

آره حتما. خودشون ماشین دارن. ولی سعی کنین مربی خوبی انتخاب کنین من راضی نبودم از مربیم و یاد نگرفتم و یکسال گواهینامه رو تزیینی داشتم فقط...

🩷

کاملا حستو خریدارم گواهینامه داری؟ 

من یکهفته ازمون شهری قبول شدم از همون روز میشینم پشت فرمون اینقد ذوق دارم دوباره خودم تنها رفتم رو صدمتری البته نه جاهای شلوغ نمیدونی چه حسی داره خیلییییی باحاله احساس میکنم ترسمم ریخته دوست دارم دوباره صبح بشه ماشین بردارم برم شوهرم مبگه خوب خوشت اومده اما من عاشق رانندگی بودم 🤩😍😅

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
عزیزدلم منم پدر ندارم درکتون میکنمولی خودمون انجامش میدیم😍✌🏻کلاس رانندگی بهتون کامل یاد میدن فقط ا ...

مرسی فدات شم موفق باشی عزیزم🥰🥰😘

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
کاملا حستو خریدارم گواهینامه داری؟ من یکهفته ازمون شهری قبول شدم از همون روز میشینم پشت فرمون اینقد ...

وایییی آرهههه😍😍 دقیقا خیلی حس خوبیه😂😍

من گواهینامه رو پارسال گرفتم ولی تزیینی بود رانندگی نمیکردم باهاش اصلا. تا اینکه بالاخره ترسو کنار گذاشتم😁✌🏻 

دیگه ماشینو به شوهرتون ندین😂💃🏻💃🏻

🩷