2777
2789

میدادم بابام😂خودم چرت و پرت میخرم فقط

مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم ..                                      you say you hot...oh man you not💆🏻‍♀️🖕🏻  <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بده طلا اگر لازم ندارید بهترین پس انداز هست

طلای آب شده بهتر نیست بنظرتون؟فقط نمی دونم کجا داره و آب شده هم میگن احتنال قلابی بودنش هست خیلی باید هواس جمع بود

طلا چون خیلی از پول میشه اجرت و مالیات که موقع فروش خیلی ضرر میکنی 

طلای دسته دوم که کلا برداشتن گفتن نباید بفروسید!!

چرا هنوزم پیدا میشه هم تو دیوار هم طلا فروشی ها سوال کنی دارند 

میتونی کارگاه‌ طلا ی مورد اعتماد هم پیدا کنی از اونجا بخری مثلا من یه بار ۴ درصد خریدم از کارگاه طلا جایی که تو پاساژ همونو ۱۹ درصد حساب میکردن

طلای آب شده بهتر نیست بنظرتون؟فقط نمی دونم کجا داره و آب شده هم میگن احتنال قلابی بودنش هست خیلی بای ...

بذار یکی از اقواممون طلافروشی داره ازش بپرسم تا شبی بهت میگم چیکار کنی بهتره 

ممنونم از شما

پرسیدم میگه آب شده دو سه درصد بیشتر مالیات نداره به نفعتون هست برای سرمایه گذاری 

از همون طلافروشی ها بگیر بهت فاکتور میدن شماره داره 

الکی که نیست که سرت کلاه بذارن 

طلای بدون اجرت ۹درصد میگیرن

طلای خارجی سی درصد 

طلای ایرانی  اجرت دار بستگی به کار داره مثلا النگو دامله ده درصد هست طلاهای دیگه بیشتر 

صد از بابام می‌گرفتم 

با چهارصد یه ماشین دست دو می‌خریدم بعدا ارتقا میشه دادش

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
2810