2777
2789
عنوان

بچه های کوچیک فامیل دختردوسالمو اذیت میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 23 پست
اسباب بازیای خودشم میاند میگیرند.

ن دیگه چیزی ک باهاش مشغوله رو نباید ازش بگیرن  حالا اگر برای اونها هم بود ی وسیله بچه تو بده بگو اینو بجاش بگیرید یا خودت حواس بچه تو پرت کن جابجا کن  باید مثل ی مربی مهد مدیریت کنی خودم خیلی ازین کارا میکنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی اونجان نرو 

اگه رفتی ، پشت بچه ت راه بیوفت کنارش باش بازی کنه ، کسی اومد بگیره بگو داره باهاش بازی میکنه 

اسباب بازی خودشو ببر اگه خواستن بگیرن بگو یه اسباب بازی دیگه بدین اینو ببرین 

کلا با خوش رویی حل کن .. با اوقات تلخی بخوای حل کنی اول اعصاب خودت از بین میره نمیتونی به بچت برسی 

فرق که چرا بالاخره همین که قلدری بلدن و بچه کوجیک من بلد نیس وهنوز یادنگرفته خودش فرقه.

مگه به قلدریه بچه بچه است اتفاقا دختر من از پسر بزرگم قلدرتر بود شما هم دخالت نکن یا نهایتن زمانی که نیستن برو خونه مادر شوهرت 

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

مگه به قلدریه بچه بچه است اتفاقا دختر من از پسر بزرگم قلدرتر بود شما هم دخالت نکن یا نهایتن زمانی که ...

اره باید کمترش کنم زمانی که اونجام.میدونی عزیزم دخالت نمیکنم ولی دخترم مدام میاد پیش من گریه میکنه اعصابم خوردمیشه