سلام دوستان وقتتون بخیر ( کاربری برای من نیست فقط اومدم مشکلمو باهاتون در میون بذارم )
من ۸ ساله ک ازدواج کردم دو سال قبل ازدواج هم با همسرم دوست بودم میخوام بگم ک ازدواجمون با عشق بود ؛
ی سال بعد ازدواج همسرم ۱۸۰ درجه اونم یهویی تغییر کرد
رفتاراش ' اخلاقاش ' همه چیش
۷ سال همینجوری گذشت و من امید داشتم ک خوب میشه ولی نشد و بدترم شد ؛ تا اینکه یکی از خواهرشوهرام بهم پیشنهاد دادن ک برم پیش دعانویس ، چون وضعیت زندگیمونو میدونن و تو این ۷ سال میدیدن ک چقدر برادرشون اذیتم کرد و چقدر ساختم باهاش ولی واقعیتش اینه ک من تا به الان اصلا به دعا و طلسم اعتقادی نداشتم بخاطر همین تو این ۷ سال سعی کردم خدارو التماس کنم و از خدا بخوام ک درس کنه همه چیو ، نذری نمونده ک نکرده باشم ، ذکر ، قران همه چی
ولی هیچی به هیجی
گفتم دعانویس رفتن گناهه اخه
خواهرشوهرم گفت خودتم شاهد بودی ک شوهرم من و دوتا بچمو تنها گذاشت و رفت از یه شهر دیگه ازدواج کرد و دو سال اصلا غیب شد منم چقدر دعا کردم التماس خدارو کردم خودتم دیدی ک هیچی نشد ولی وقتی ک رفتم سراغ همین دعانویس دیدی ک ۴۰ روز نشده خودش برگشت
الانم بگم بمیر میمیره
یا اون یکی خواهر شوهرم حامله نمیشد
دکتر و دوا درمون اصلا نتیجه ای نداد
ایشونم رفتن پیش دعا نویس حامله و شدن
یا دختر اون خواهرشوهرم ک این پیشنهاد و بمن داد هیچ خواستگاری نداشت با یه پسری در ارتباط بود اونم پیش قدم نمیشد دعا گرفتن همون پسره اومد خواستگاری دخترش
میگفتم این کارا عاقبتی نداره تهش ی چیزی میشه ولی میبینم روز ب روز دارن خوشبخت ترن میشن
خیلی دودلم میگم من ک ۷ سال التماس خدارو کردم خب چی میشه بعد این همه سال اینم امتحان کنم برای همه شده جواب داده خوب شاید برای منم جواب داد
چون تو ی شهر دیگه اس اگه بخوام تلفنی وقت بگیرم خوب طول میکشه میخوام حضوری برم ولی خیلی دودلم
بنظرتون برم یا نه؟!