2777
2789
عنوان

ناخواسته باعث شدم بچم سقط بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 27 پست

نه عزیزم تو باعث نشدی.من یادمه سر دختر اولم.عفونت واژن داشتم تو همین هفته ها دکتر اپلیکاتور با پماد بهم داد استفاده کنم .. گفت تا نصفه استفاده کن . مصرف کردم طوری نشد

زندگی کمی مهربان باش😫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم تو باعث نشدی.من یادمه سر دختر اولم.عفونت واژن داشتم تو همین هفته ها دکتر اپلیکاتور با پماد ...

خب عزیز من بدشانسی آوردم رحمم افتادگی داره

از دهانه واژنم تا دهانه رحم فقط سه سانت و نیم فاصله است

اون مدت نزدیکی نداشتم نمیدونستم افتادگی دارم حتی اگه اینکارم نمیکردم چون نمیدونستم افتادگی دارم احتمالا با نزدیکی هم سقط میشد

اللهم عجل لولیک الفرج
من یادم شمارو دیده بودم تاپیکتو باور کن خودت باعث سقط نشدی باور کن

عزیز از دهانه واژنم تا دهانه رحمم ۳ و نیم سانتی متر فاصله است

افتادگی رحم دارم برای همین اینجوری شده

اللهم عجل لولیک الفرج

عزیزم تو مقصر نبودی.. قسمت اینجور بوده.. عذاب وجدان رو از خودت دور کن، بنظرم من برو پیش یه مشاور و باش حرف بزن تا کمکت کنه و ذهنت آروم بشه،بخاطره خودت و همسرت و دخترت باید زودتر حالت رو خوب کنی.. ان شاءلله بازم باردار میشی و بچتو سالم بغل میگیری.. برای بچه ای که از دست دادی هم خیراتی بده تا اروم‌ شی گلم 

عزیزم تو مقصر نبودی.. قسمت اینجور بوده.. عذاب وجدان رو از خودت دور کن، بنظرم من برو پیش یه مشاور و ب ...

آره واقعا نیاز به یه آدمی دارم که هرروز باهاش حرف بزنم هم درکم کنه هم راهکار خوب بده حرفای خوب بزنه

اللهم عجل لولیک الفرج
نه عزیزم تو باعث نشدی.من یادمه سر دختر اولم.عفونت واژن داشتم تو همین هفته ها دکتر اپلیکاتور با پماد ...

عزیز من از دهانه واژنم تا دهانه رحمم فقط سه سانت و نیم فاصله است یعنی یک بند و نیم انگشت که خیلی فاصله کوتاهیه

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم من تاپیک شمارو خوندم دهانه ی رحم بسته هست موقع بارداری اصلا ربطی ندارع پس این همه سونوی واژینا ...

عزیز افتادگی رحم دارم تا دهانه رحمم فقط سه سانت و نیم فاصله است و من نمیدونستم که افتادگی دارم بعد سقطم فهمیدم

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم من تاپیک شمارو خوندم دهانه ی رحم بسته هست موقع بارداری اصلا ربطی ندارع پس این همه سونوی واژینا ...

با اینم موافقم. اما بستگی داره که این خانوم چیکار کرده باشه..... 

با اینم موافقم. اما بستگی داره که این خانوم چیکار کرده باشه.....

انگشت اشارمو بردم داخل واژن

خودم فکرمیکنم که انشگتم رفته داخل رحم و باعث شده کیسه آب پاره بشه

البته همه بهم گفتن که از دهانه واژن تا دهانه رحم حداقل اندازه یک انگشت فاصله است از دهانه رحمم تا کیسه آب سه تا چهار سانتی متر

ولی خب من میگم اگه افتادگی رحم داشته باشم امکانش هسه که من مقصر بوده باشم

میدونین راستش وقتی میخواستم اینارک کنم اصلا فکرنمیکردم یک درصد خطر داشته باشه و واقعا هم نمیدونم چرا اینکارو کردم

اللهم عجل لولیک الفرج