2777
2789
عنوان

کارما 🖤 رو قبول دارید

225 بازدید | 13 پست

فهمیدم منو فقط به خاطر هوس رانی خواسته 

و متاهل 

ادامه ندام تماش کردم الان ۲ساله 

بهش گفتم انشالله کارما  کارتو پس بدی

اما الان تو دیوار آگهی شو دیدم یه نمایشگاه جدید زده 

چقدر روزه به روز بهتر میشه یعنی کارما کی .....

من کارما رو قبول دارم به چشم دیدم ولی دوست پسرم بعد ۸ سال منو ول کرد رفت دختر خالشو گرفت دوسال گدشته شادو خوشبختن کارماشو پس نداد

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق

کارما مارما نمیدونم

اما اینو میدونم اولا دنیا دار مکافاته ولی نه اینکه همه جزا وپاداش تو دنیا باشه

گاهی خدا انقدر به یکی تو دنیا میده تا کلا خدارو یادش بره وغرق در بازیچه دنیا بشه

صبر خدا بسیاره و برزخ و آخرتی هم هست....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارما چیه ؟

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

میشه ولی وقتی زمانش برسه من بهش رسیدم بارها عجله کردم گفتم چرا فلانی تاوان نداد بعد تویه موقعیت مناسب یجوری خورد که صدای خردشدنش همه جاپیچید 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

مگه همه چیز مادیاته بعدم ممکنه جواب بعضی ادما فقط اون دنیا باشه خدا خودش گفته به بعضی ها انقدر این دنیارو میده که اصلا هدایت نشن شوهر منم روز به روز وضع مالیش بهتر میشه با اینکه حق منو ضایع کرد زندگیم خراب کرد

همون جمله خدا می زنه تو کمرش هست

مسخره میکنی😂

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

بنظر من کارما معنیش میشه : کارِ ما (نتیجه ی کارِ ما)

نتیجه چ کاری ؟ ب قانون جذب ربط داره