2777
2789

گه منظورتون اونیکه تو بلوار کشاورزه 

من انجام دادم و اصلاااا راضی نبودم اصلاااا

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرااا؟

برخوردشون افتضاح 

نتیجه ازمایش هم اشتباه

حتی دکترمم گفت یه مریض دیگه نتیجه ازمایشش اشتباه شده بود 

و از همه بدتر برخوردشونه که واقعا افتضاحه

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
برخوردشون افتضاح نتیجه ازمایش هم اشتباهحتی دکترمم گفت یه مریض دیگه نتیجه ازمایشش اشتباه شده بود و از ...

واای منم اونجا آزمایش دادم الا یک ماه ونیم جوابش نیومده آزمایش شما چی بود؟ 

دقیقا منم بعد دوماه بازم جوابش اماده نبود!!

و بعد دوماه هم جواب افتضاح دادن

الکی نگران نشو عزیزم اگر امکانش هست یه ازمایشگاه دیگه تکرار کن ازمایشتو

ازمایش کاریوتایپ و sma

دقیقا منم بعد دوماه بازم جوابش اماده نبود!!و بعد دوماه هم جواب افتضاح دادنالکی نگران نشو عزیزم اگر ا ...

از کجا فهمیدی اشتباه بوده؟  خیلی نگرانم اره باید برم جای دیگ

از کجا فهمیدی اشتباه بوده؟ خیلی نگرانم اره باید برم جای دیگ

از طریق پزشکم

از کجا فهمیدی اشتباه بوده؟ خیلی نگرانم اره باید برم جای دیگ

باردارید؟ 

ببین زمان نرمال جوابدهی ازمایش ژنیک دوهفته یا دیگه حداکثر ۳هفتس 

ولی این ازمایشگاه خییییییییییییییییییییییییییلی دیر جواب میده و اخرشم چرت و پرت

باردارید؟

نه هنوز ولی آزمایشش مهمه خواهر زادم مشکل ژنتیکی داره گفتن ممکنه منو خواهرامم ناقل باشیم چجوری پزشکتون تشخیص داد؟ شما چیکار کردی بعدش رفتی جای دیگ آزمایش دادی؟ بچه دارید الان؟ 

ببین زمان نرمال جوابدهی ازمایش ژنیک دوهفته یا دیگه حداکثر ۳هفتس ولی این ازمایشگاه خییییییییییییییییی ...

اره دقیقا منم از هرکی پرسیدم گفتن دوسه هفته الان چهل روزه هنوز نیومده جوابش زنگ زدم میگه ما چون کمتر پول میگیریم سرمون شلوغه بیشتر طول میکشه 

ببین من نمیفهمم این آزمایش ژنتیک برای بررسی چه مواردی هست، من ده سال قبل، قبل ازدواج آز ژنتیک دادم، بیمارستان صارم، بهمون گفتن مشکلی ندارید، بچه اولم شکر خدا سالم، دومی رو خرداد بدلیل سندروم داون سقط کردیم.... الانم باز دکترا میگن اگر قصد بارداری داری باید ژنتیک بدی، اخه چه کشکی چه ازمایشی منکه بچم سندروم داون از آب درومد

مادر دل شکسته
ببین من نمیفهمم این آزمایش ژنتیک برای بررسی چه مواردی هست، من ده سال قبل، قبل ازدواج آز ژنتیک دادم، ...

ببین عزیزم بیماری های ژنتیک خیلییی زیاده که اکثرش از پدرو مادر میرسه به بچه وبایک آزمایش ژنتیک همش مشخص نمیشه فقط هم تو ازدواج فامیلی نیست ازدواج فامیلی فقط ریسکش بیشتره بخاطر ژن های مشترک البته الان علم ژنتیک پیشرفت کرده هست آزمایشایی مثل هول اگزوم که اکثر بیماری های ژنتیک رو بررسی میکنه ولی هزینش زیاده همه زیر بارش نمیرن ولی مواردی مثل سندروم دان اتفاقی پیش میاد توهربارداری برای همین ازهمه قبل بارداری آزمایش غربالگری میگیرن چون معلوم نیست کی میگیره؟ شمام چون یه بار اینطور شده ریسکتون بیشتره ولی معنیش این نیست همه بچه هاتون اینطوری میشن همینطور که بچه اولتون سالمه شمامیتونی باردار شی موقع بارداری آزمایش از جفت یا آمینو سنتز بگیری اونا دقیقه انشالله این دفعه سالم درمیاد 

2810