2777
2789
عنوان

17سالمه چطوری جلوگیری کنم🥲💔

1950 بازدید | 50 پست

سلام من 24سالعت از رابطم گذشته نمیخام قرص اورژانسی بخورم چون تو این 7/8ماه چهار تا اینا خوردم پریودم بهم ریخت از ی طرف میترسم دیگ نمیخام بخورم نامزدم عقد کردم خیلی معذرت میخام بعد رابطه سری خودمو شستم ولی باز میترسم چیکار کنم ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میمونه یچیزی ب اسم زعفران و کا ن دوم

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

سالی دو بار مجازه ن اینقد دیگ حتی اگه بخوری هم فایده نداره ...اخه چرا ازدواج کردی دختر خیلی زود بچد حدل جلوگیری کن 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
یعنی الان ال دی بخورم ضرر ندارع ؟ بعد ها بخام بچه دار شم ی وقت و برم داروخونه چی بگم ال دی خالی ؟یا ...

معلامه ک ضررر داره کاندوم چرا سر اون بی‌صاحب نمیکشی 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲