2777
2789

الان۵ سال میگذره ولی همه حرفاشون یادمه،که میگفتن خانوادت فلانه و تو آدم نیستی و بی ارزشی حتی صمیمی ترین دوستم با اینکه من هیچوقت حرفی نزدم فقط از روی حسادت چون من درس مسخوندم برای کنکور و معلما تشویقم میکردن 

الانم نمیتونم فراموش کن جایی که زندگی میکنیم کوچه و از زندگی هم باخبر میشیم 

چطور فراموش کنم

منم همین مشکل داشتم حتی یه بار مادرم‌اومد این قدر وقیح پشت مادرم حرف زدن ک نگو یه سری بود نشستم داشتم کتاب میخوندم تمام مواد داخل ساندویچ ریختن روم از عمد حتی برا دوست پسر مسخره میکردن🤣املا فک کن چقدر داغون بودن بعد میخواستن دوست پسراشون ببینن خانوادشون راضی نمیشد میترسیدن بفهمن🤣😂بعد مدتها دیدمشون😂🤣پشمام ریخته بود ادعادش میشد بعد بایه ادم معتاد بی ریخت پسره میدیدی میگفتی ای رل زده بود🤣 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دراین حد بود ک یعنی ادعاشون اسمان سوراخ میکرد الان هرکدومشون میبینم میگم اینا همونایی هستن ک پشت مادرم حرف میزدن ببین فقز بی اهمیت باش هرچی اهمیت بدی بدتر سرت میکنن من محل سگ حتی برا کارشون نمیدادم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹