2777
2789
یک بار عمل کردم بله برگشت داره اما برو اول ویژن تراپی شیراز حتما

پس شماهم یکبار عمل کردین عین منی حالامال منم انحرافش مث شماکمه ولی همین کمشم خیلی اذیتم میکنه اصلااعتمادبنفس ندارم بخاطرانحراف کنم عینک میزنم ک دیدنشه همین حالامیخام برم بهترین دکترتهران ک عمل کنم راحت بشم ازاین انحراف لعنتی

راضیم ب رضای خود خدا
ن از کاشان میخام برم پیش دکتر خانم دکتر رجوی قبل عید نوبت گرفتم انشاالله اخر برج میرم تهران ببینم چ ...

اووووو قبل عیدنوبت گرفتی این ماه نوبت دادچقدر دیرنوبت دادیعنی اینقدرشلوغ

راضیم ب رضای خود خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن از کاشان میخام برم پیش دکتر خانم دکتر رجوی قبل عید نوبت گرفتم انشاالله اخر برج میرم تهران ببینم چ ...

شماقبلامیگی عمل کردی جای دکترقبلتونم رفتی یانه چیشدمیخاین برین تهران عمل کنین

راضیم ب رضای خود خدا
من هنوز نرفتم دکتری ک وقت گرفتم تهران گفتم ک خانم دکتر رجوی بسیار عالیه شمام بین دوتا انتخابت سنجری ...

من راهم دورنمیش برم تهران تومطبش پرس جوکنم مجبورم همینجا توسایت یا گوگل تحقیق کنم بعدنوبت بگیرموبرم شماتابحال دکتری رفتی توشهرتون برای عمل مجدد بهتون چی گفتن

راضیم ب رضای خود خدا
من هنوز نرفتم دکتری ک وقت گرفتم تهران گفتم ک خانم دکتر رجوی بسیار عالیه شمام بین دوتا انتخابت سنجری ...

شماچراپیش دکترسنجری نمیرین خودتون میگین دکترسنجری بهترین چراجای ایشون نمیرین دکتر رجوی ازسنجری بهتریعنی 

راضیم ب رضای خود خدا

ببخشیداینقدرسوال میکنم تروخداجواب بدین شماچجوری نوبت گرفتین بااینترنت نوبت گرفتین بعدبرای نوبت گرفتن بهتون نگفتن باید نامه ازدکتر چشم پزشکی شهرتون بگیری ببری

راضیم ب رضای خود خدا

من دکتررفتم توشهرمون بعددکتربهم گفت عمل میکنم ولی۵۰ درصدبهت خوب شدنتو تضمین میکنم منم ترسیدم نرفتم دیگ مامانم میگ عمل نکن شاید بدتر بشی ولی من طاقت نمیارم بااین وضع باشم بنظرتون مگ باعمل بدترمیشیم

راضیم ب رضای خود خدا
من دکتررفتم توشهرمون بعددکتربهم گفت عمل میکنم ولی۵۰ درصدبهت خوب شدنتو تضمین میکنم منم ترسیدم نرفتم د ...

اسی اگه تنبلی داری  یا انحراف  عمل نکن . برو پیش بینایی سنج با دستگاه و تمرین تنبلی و انحراف درمان میشه . دختر عمه من ۳۵ سالشه  تنبلی و انحرافش خوب شده .

با وجودیکه تهران پیش بهترین دکترام رفت مثل اقصایی فرد و بیمارستان نور   ولی اونا کاری نتونستن بکنن . اما الان خیلی خوب شده . 

اسی اگه تنبلی داری یا انحراف عمل نکن . برو پیش بینایی سنج با دستگاه و تمرین تنبلی و انحراف درمان م ...

چجوری تمرین دادن اسم دستگاه چی بود منظورت ویژن تراپی دخترعمتون کدوم شهرهستش انحرافش چقدربودزیادبودیاکمه جای بهترین دکترکه میرفت چی میگفتن یعنی عمل نمیکردن چی میگفتن بهش تابحال عملم کرد 

راضیم ب رضای خود خدا
چجوری تمرین دادن اسم دستگاه چی بود منظورت ویژن تراپی دخترعمتون کدوم شهرهستش انحرافش چقدربودزیادبودیا ...

دستگاه رو خود بینایی سنجه درست کرده بود . به بقیه بینایی سنجام میفروشه و آموزششون میده . خیلیا میان برای درمان .درمان تنبلی چشم در هر سنی و درمان انحراف.

اگر اطلاعات بیشتر میخای درخواست دوستی بده که فکر نکنن من تبلیغ میکنم

تروخدامیش جوابموبدین بخدابه جوابتون احتیاج دارم 

راضیم ب رضای خود خدا