2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس شماهم یکبار عمل کردین عین منی حالامال منم انحرافش مث شماکمه ولی همین کمشم خیلی اذیتم میکنه اصلااع ...

من ک خیلی ساله عینک ندارم 

دعا کن خانم دکتر رجوی ی جواب مثبتی بگیرم ک صد البته دلم روشنه نتیجه خوبی میگیرم شمام انشاالله برات خیر وخوب باشه ونتیجع بگیری سنجری هم عالیه 

اووووو قبل عیدنوبت گرفتی این ماه نوبت دادچقدر دیرنوبت دادیعنی اینقدرشلوغ

بله بیشتر کارش برا بچه هاست وکارش عالیه عالیه ۴۰ دقیقه وقت میزاره برا کارش زیر میزی هم نمیگیره اخلاقش میگن تند هست اما بخاطر اینکه جدیه تو کارش .سخترین انحرافهارو عمل کرده اینطور ک میگن .اگر قابل حل باشه میگه اگه هرمشگلی داشته باشین میگن با عکس واینا  واینارو مینویسه بهت میگه چیکارکنی .پولکی نیست .

شماقبلامیگی عمل کردی جای دکترقبلتونم رفتی یانه چیشدمیخاین برین تهران عمل کنین

چون پزشک قبلیم کشکی بود .ترسیدم باز برم دکتری .تا اینکه گفتن خانم دکتر ژاله رجوی عالیه کارش ونوبت گرفتم 

شماچراپیش دکترسنجری نمیرین خودتون میگین دکترسنجری بهترین چراجای ایشون نمیرین دکتر رجوی ازسنجری بهتری ...

خب نوبت رجوی روگرفتم وقت بیشتری میزاره 

سنجری هم نه نرفتم تعریفشو شنیدم 

نمیدونم درسته یا نه یجور شاگردواستادن 

ببخشیداینقدرسوال میکنم تروخداجواب بدین شماچجوری نوبت گرفتین بااینترنت نوبت گرفتین بعدبرای نوبت گرفتن ...

بقرات برو نوبت بگیر  خانم دکتر ژاله رجوی 

اینترنتی ک نمیگن برو نامه بگیر عزیزم برم پیشش حقیقتو باید گفت دیگه خودش همه چیو میفهمه 

بقرات برو نوبت بگیر خانم دکتر ژاله رجوی اینترنتی ک نمیگن برو نامه بگیر عزیزم برم پیشش حقیقتو باید گ ...

شمانامه گرفتین ازدکترچشم پزشکی ک ببرین جای دکتررجوی 

راضیم ب رضای خود خدا
هردو خوبن ولی مثل اینکه رجوی وقت بیشتری میزاره بزار اخر برج بشه بیام بهت میگم چجوری بود

انشالله ک بری باخوشحالی برگردی عزیزم فقط تروخدا منم بی خبرنزاراگ بفهمم این دکترش خوبه منم نوبت همین دکترومیگیرم انشالله

راضیم ب رضای خود خدا