2777
2789
عنوان

بارداری با قرص اورژانسی

78 بازدید | 6 پست

سلام من یه قرص اورژانسی یک ماه پیش خوردم و ده روز بعد خونریزی در حد دو سه روز کم داشتم و فکر کردم پریودیه دیگه یه قرص اورژانسی هم مجبور شدم ۱۰ روز پیش  ۱۵ ساعت بعد رابطه خوردم الان احساس میکنم علائم بارداری دارم ینی با قرص ممکنه باردار باشم ؟ دوتا بی بی چک استفاده کردم که هاله داره 

با قرص اورژانسی بارداری احتمالش صفره

ولی نخور باید نهایتا سالی دوبار بخوری 

به جاش بعد رابطه ۴ تا ال دی ۱۲ ساعت بعد هم ۴ تا ال دی بخور کار همون اورژانسی رو میکنه نمیخادم دیگ بخوری بعدش همین دوبار

التماس دعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🥲بچه ها من سه روز بعد قرص خوردم زعفران و هرچی بگین امروز رحمم خیلی درد میکنه ممکنه باردار باشم؟

سه روز بعد خیلی دیره و امکانش هست قرص ها همه الکی شدن من ک خیلی میترسم چندتا تاپیک هم خوندم که با قرص باردارشدن