2777
2789
عنوان

خداروشکر که شوهر دارم😥

437 بازدید | 9 پست

من به دکتر هم گفتم وقتی خوابم صاف میشم خودم متوجه نمیشم صاف خوابیدن برا بچه ضرر داره 

گفت بزرگتر بشه نفس تنگی ایجاد میشه خودت میفهمی تو خواب ولی هنوزم که هنوزم نفس تنگی ندارم و موقع خواب از  حالت پهلو به حالت  صاف میشم تا حالا چندین بار شوهرم منو اروم به پهلو کرده دیگه انگار کارش شده من نمیدونستم  منو به پهلو میکنه تا اینکه جن بار فهمیدن اروم منو به پهلو کرد پشتمم یه جسم گذاش تا دوباره صاف نشم ولی انگار نه انگار تو خواب دوباره صاف میشم شوهر بدبختم همش منو به پهلو میکنه😑💔 حتی اونم به خاطر من به پهلو میخوابه کمرمو سفت میچسبه صاف نشم😂ولی تا خوابمون میبره صاف میشم😑💔

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

شوهر نداشتی کسی نبود حاملت کنه دیگه دغدغه به پهلو خوابیدنم نداشتی 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همین طوریم بعضی شبا صاف میخوابم 

شبا پشتم بالشت میذارم نتونم صاف بشم 

ممکنه با این مدل خوابیدن بند ناف بیفته دور گردن بچه

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

منم همین طوریم بعضی شبا صاف میخوابم شبا پشتم بالشت میذارم نتونم صاف بشم ممکنه با این مدل خوابیدن بند ...

والا منم میزارم ولی انگار نه انگار تو خواب پسش میزنم صاف میشم

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت