2777
2789
عنوان

سیسمونی تونو چن ماهگی فرستادن خانوادتون

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 19 پست
به سلامتی ان‌شالله نی نی تو بغل بگیری منم بقیه وسایل و بردم تخت و کمد مونده فقط

ممنونم عزیزم شما هم همین طور 

نگران نباش ان شاءالله همون تاریخی که گفتن اماده میشه 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
سزارینی یا طبییعی؟

سزارین

طبیعیم ۹ مهره 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سزارینطبیعیم ۹ مهره

دکتر من اشتباه گفته بهم گفته 10 مهر طبیعی سزارین یه هفته زودتر 2.3 آخه خیلی دیره اونموقع مثل اینکه اشتباه حساب کرده چون اونموقع تاریخ زایمان طبیعی هست... 

قبلا یه دکتر دیگه میرفتم گف 27 شهریور تاریخ سزارین 

دکتر من اشتباه گفته بهم گفته 10 مهر طبیعی سزارین یه هفته زودتر 2.3 آخه خیلی دیره اونموقع مثل اینکه ا ...

اگه ۱۰ مهر طبیعیته سزارینت میوفته اخر شهریور من دکترم گفت بستگی به وزن بچه داره چون گفتم میشه بندازی۲۸ شهریور تاریخش مثل تاریخ باباش بشه گفت باید بچه سه کیلو به بالا بشه بعد بیاریم بیرون

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اگه ۱۰ مهر طبیعیته سزارینت میوفته اخر شهریور من دکترم گفت بستگی به وزن بچه داره چون گفتم میشه بندازی ...

اهان منم گفتم میشه شهریور بشه گفت نه همون مهر اگه بخاطر مدرسه میگی الان مهرماه هام نیمه اول میتونن برن