2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم مشکلم چیه، اره کلی دکتر رفتم، بیشتر از یک ساله!

من احتمال میدم تخمدان نمی‌ذاره کمه و ضعیف... اما مگه میشه برو دکتر ببین مشکلت از چیه ،من چهار ماه اقدام کردم البته بگم یکی دارم واسه اقدام دوم مچل شدم 

کمم هست اما دکتر قطعی نگفت پلی کیستیکو گفت ولی کپسول موتاداده برا کنترل و درمانش

پس پلی کیستیک هستی

ذخیره کم نقطه مقابل پلی کیستیک هست

پیاده روی  کن

غذای سالم بخور

شب ها قبل ساعت ۱۲ بخواب

لبنیات و شکر رو محدود کن

قبل از تخمک گذاری یه روز درمیون شکمت رو با روغن سیاه دونه چرب کن . 

داروهات رو بخور و بدون استرس یه شب درمیون از اقدامت لذت ببر . فکر و خیال مانع بارداری. 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
چهار ماه اقدام واسه بچه دوم م یکی دارم ن نداده

اووو چقد عجله داری پس 😐😅از عطاری میتونی داروهای تقویت تخمدان بگیری خودشون میگن چیا خوبه

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
پس پلی کیستیک هستیذخیره کم نقطه مقابل پلی کیستیک هستپیاده روی کنغذای سالم بخورشب ها قبل ساعت ۱۲ بخو ...

عههه؟؟والا کپسوله ک ی ببس روزه دارم میخورم ۴۰تا توشه 

استرسم و دارم کنترل میکنم سعی میکنم بیخیال باشم تا مثلا خونه جریان پیدا کنه بگیره 😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پسرممم ی روز درمیون تا سر خیابون میبرم پارک 😀

غذام سالم خورم اما کمه غذام 

از وقتیم ک اقدام کردم از شانسم دوماهش ک پوچ شد 😐 ب دلایلی...