2777
2789

ما که همیشه اول فیلم رو دانلود و سیو می کنیم بعد وصل میشیم به تی وی

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید روی گوشیتون پراکسی ست کنید که اینترنت گوشی از روی پراکسی رد بشه یا اینکه یه مودم ADSL یا TDLTE تهیه کنید که از v p n پروتکل ها پشتیبانی کنه و روی اون وی پ ان بزنید و راحت با تی وی تون هر سایتی رو میخواید باز کنید. 

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
باید روی گوشیتون پراکسی ست کنید که اینترنت گوشی از روی پراکسی رد بشه یا اینکه یه مودم ADSL یا TDLTE ...

خیلی ممنونم بابت راهنماییتون پرو.کسی از کجا میتونم تهیه کنم برای گوشی؟ در حال حاضر امکان خرید مودم ندارم

خیلی ممنونم بابت راهنماییتون پرو.کسی از کجا میتونم تهیه کنم برای گوشی؟ در حال حاضر امکان خرید مودم ن ...

مورد اول رو اشتباه گفتم ببخشید. باید تلویزیون قابلیت تنظیم پراکسی داشته باشه. البته فیل‌شکن هم میتونید روی تی‌وی نصب کنید. فایل apk رو بریزید رو فلش و نصب کنید. Oblivion هست.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
مورد اول رو اشتباه گفتم ببخشید. باید تلویزیون قابلیت تنظیم پراکسی داشته باشه. البته فیل‌شکن هم میتون ...

تازه تیوی خریدیم هنوز ب تنظیماتش آشنا نیستم، ینی فی.لتر شکنو رو تیوی نصب کنم یوتوبم رو تیوی نصب کنم بعد استفاده کنم؟؟؟