منم به این اقتصاد اعتراض دارم ولی به این مدل اعتراضم انتقاد دارم! منم به آزادی بیان اعتقاد دارم ولی بین حق و باطل انتخاب دارم! انتخاب من مسیر ابتذال نیست! هرزگی برای میهن افتخار نیست! باحجاب نیستم اما با ایمان هستم این دو رو باهم قاطی نکنید حجاب نشانه ایمان نیست
واسه چی میخوای تغییر بدیحالا من از بدو تولد یه چی دیگه صدام زدن و کسی نمیدونه توی شناسنامه زهراس اما ...
چون مامانمم به همین اسم صدا میزنن و معنی قشنگی نداره تازه ما ایرانی هستیم چرا اسم عربی داشته باشیم
منم به این اقتصاد اعتراض دارم ولی به این مدل اعتراضم انتقاد دارم! منم به آزادی بیان اعتقاد دارم ولی بین حق و باطل انتخاب دارم! انتخاب من مسیر ابتذال نیست! هرزگی برای میهن افتخار نیست! باحجاب نیستم اما با ایمان هستم این دو رو باهم قاطی نکنید حجاب نشانه ایمان نیست
استارتر عزیزم مطمئنی فاطمه را تغییر میدن؟ به منم بگو لطفا
باید خیلی بدویین ولی میشه با یه دلیل محکم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.