2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوالتون رو بذارید فردا میام جواب میدم .

نمیشه الان جواب بدین من خیلی لازمم بنده داخل تلگرام با یه فردی بحثم شد اون اول فوش ناموسی بهم داد بعد من بهش فوش دادم بعد من تهدیدش کردم چون فوش ناموسی بهم دادی میکشمت بعد اون تهدیدم کرد به خانوادم تجاوز میکنه اسکرین گرفتم آیا اگه اون از من شکایت کنه میتونم منم ازش شکایت کنم حکم دادگاه چی میشه مال من و مال اون اگه میشه جواب بدین خیلی واجبه استرس دارم

نمیشه الان جواب بدین من خیلی لازمم بنده داخل تلگرام با یه فردی بحثم شد اون اول فوش ناموسی بهم داد بع ...

اگه فقط تلگرام بوده که بزنید حذف  دو طرفه و قابل اثبات هم نیست می تونید انکار کنید ،..

البته با توجه به اینکه خودش هم این کار رو انجام داده  مطمئن باش هیچ وقت شکایت نمی کنه 

سوالتون رو بذارید فردا میام جواب میدم .

میشه جواب منم بدین کسی میتونه چک صیادی بده ولی پاس نکنه پولمونو بخوره تو رو خدا جواب بدین خیلی مهمه 

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

اگه فقط تلگرام بوده که بزنید حذف دو طرفه و قابل اثبات هم نیست می تونید انکار کنید ،..البته با توجه ...

ببخشید زدم حذف دو طرفه حتی اکانتمم حذف کردم اگه اون شخص اسکرین شات گرفته باشه میتونه با استفاده از اون اسکرین شات شکایت کنه؟یا اگه کایت کرد میتونم بگم نه اصلا این پیلمو من نفرستادم

می تونید انکار کنید چون سرور تلگرام ایران نیست قابل شناسایی هم نیست

ببخشید زیاد سوال کردم واقعا ببخشید ولی یه سوال دیگه اگه طرف مثلا بگه تو تخم بابات نیستی و پسر من هستی این قذف محسوب میشه؟آیا اگه طرف دختر باشه یا پسر فرقی داره؟چون یه دختر نمیتونه پدر کسی باشه ولی پسر میتونه