2777
2789
عنوان

دوست دخترم هسته پرید گلوش خدا رحم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 26 پست
اگر بار دیگه خواستی پذیرایی کنی از بچها سعی کن میوه هارو خورد کن و هسته ارو جدا کن.. و سعی کن مسئولی ...

اره درسته ولی واقعا سخته مسئولیت قبول کردن سخته به گوه خوردن افتادم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزم 

واقعا مشخصه موقعیت استرس زایی بوده 

امیدوارم حال خودتون هم خوب باشه 

خب حالام برید از دل دخترتون در بیارید باهاش بازی کنید حتی شده قایم موشک حتی شده گل یا پوچ 

حداقل میدونه اگه اجازه ندادید بره بیرون بازی کنه حداقل خودتون باهاش بازی میکنید دیگه اصرار هم نمیکنه که دوستاش رو بیاره باهاش خاله بازی کنید 

براش فیلم بزارید موقع هایی که کار دارید . 

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 
چیکار کنم واقعا خودمم میدونم طفلک از یه طرف غربت از یه طرفم من نمیتونم بزارم بره کوچه بچه مردم میاره ...

تا جایی که میتونی خودت تو خونه باهاش بازی کن

اگه حوصله نداری ببرش پارک سرش گرم شه 

کلاس اگه میتونی ثبت نامش کن

خلاصه سرش گرم باشه فکر کوچه رفتن و بازی با بچه های کوچه از سرش میپره

الهی عزیزم واقعا مشخصه موقعیت استرس زایی بوده امیدوارم حال خودتون هم خوب باشه خب حالام برید از دل دخ ...

اره عزیزم خیلی استرس کشیدم دخترم میبرم کوچه بچه ها رو میبینه کلا اخلاقش عوض میشه اصلا نمیدونم چیکارش کنم

اره عزیزم خیلی استرس کشیدم دخترم میبرم کوچه بچه ها رو میبینه کلا اخلاقش عوض میشه اصلا نمیدونم چیکارش ...

ایرادی نداره عزیزم خواهر منم همین طوریه تازه خواهر من کلاس پنجم میره بچه آخرم هست کمتر باهاش بازی میکنیم و اینا خیلی دوست داره بره با بچه ها بازی کنه بزرگ و کوچیک هم نداره با همه دوست داره بازی کنه دوست بشه 

و تنها راهشم اینه که عقده بچه نسبت به همبازی هاش کلاس بزاریش کلاس نقاشی کلاس ورزش یا کلاس شنا :)) 

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 
ایرادی نداره عزیزم خواهر منم همین طوریه تازه خواهر من کلاس پنجم میره بچه آخرم هست کمتر باهاش بازی می ...

اره درسته عزیزم ببینم چیکار میتونم بکنم واقعا بچه ها گناه دارن