2777
2789

دخترم ۶ سالشه من نمیزارم بره کوچه دوستاشو میاره خونه شهر غریبیم حالا امروز دوستش اورده کمی بازی کردن گفته میرم نمیزاشت گریه میکرد براشون میوه بردم هسته هلو انجیری گیر کرده بود گلوش فشار دادم رفت پایین مردم و زنده شدم بچه مردم خونه ما چیزیش بشه چه جوابی بدم خودمم باردارم اینقدر ترسيدم بعد دوستش رفت انداختم اتاقش کلی دعواش کردم زدمش خیلی بد دعواش کردم بخدا دارم میمیرم بچه مو خیلی زدم  چیکارش کنم همش میگه باید یکی بامن بازی کنه دیوونه شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه رو چرا زدیخودت بی احتیاطی کردی دیگه تحربه شد برات که هیچوقت مسئولیت قبول نکنی

بابا بخدا من قبول نمیکنم این نمیزاره بچه مردمو بزور میاره داشت میرفت نمیزاشت هرچی گفتم قبول نمیکرد

بابا بخدا من قبول نمیکنم این نمیزاره بچه مردمو بزور میاره داشت میرفت نمیزاشت هرچی گفتم قبول نمیکرد

قبول کن بچه های امروزی خیلی مظلوم واقع میشن

ما خودمون تو کوچه کلی بازی میکردیم

خونه فامیل رفتو آمد داشتیم

بچه ها الان تو آپارتمان هستن اکثرا .مثل قدیم رفتو آمد نیست

چیکار کنن تو خونه

باید با تفریحات سالم وقتشون رو پر کرد دیگه 

قبول کن بچه های امروزی خیلی مظلوم واقع میشنما خودمون تو کوچه کلی بازی میکردیمخونه فامیل رفتو آمد داش ...

انقدر هم دزد و... زیاد شده که مردم اعتبار نمیکنن بچشونو اجازه بدن بره کوچه بازی 

چشم ها دریچه ی روحن!...

قبول کن بچه های امروزی خیلی مظلوم واقع میشنما خودمون تو کوچه کلی بازی میکردیمخونه فامیل رفتو آمد داش ...

چیکار کنم واقعا خودمم میدونم طفلک از یه طرف غربت از یه طرفم من نمیتونم بزارم بره کوچه بچه مردم میاره خونه از همه بدتر اتفاقی بیفته بدبخت میشیم واقعا نمیدونم‌چیکارکنم

نمیدونم والا ولی قورتش داد خدا رحم کرد فک کنم زیادم بزرگ نبود

اگر بار دیگه خواستی پذیرایی کنی از بچها سعی کن میوه هارو خورد کن و هسته ارو جدا کن.. و سعی کن مسئولیت بچه ای رو نپذیر اگر شده اجازه نده دخترت رو ببر پارک یا خودت باهاش بازی کن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻