2777
2789

من این پسره قبلا باهم صحبت کرده بودیم یعنی چت کرده بودیم یعنی منو میشناسه ..

ی  مغازه بستنی فروشی اینا دارن . ک حالت دکه اس(سوپر مارکت نیس)

خب من ک رفتم با دوستش بیرون نشسته بود من گفتم آبمیوه میخوام لینا منم پشتم کردم دیدم داره منو نگاه میکنه 

بعد پاشد اومد وایساد خودش پشت مغازه با دوستش من آبمیوه رو گرفته بودم. اومد گفت دیگ چی میخوای؟دوستش بغلش بود گفتم بستنی گفت باشه واسه خانوم ی بستنی بزن فلانی من وایساده بودم آبمیوه رو هم میخواستم ببرم گذاشتم تو پک  رو میزشون جلوی اون بهم گفت نریزه اینا رو من جوابش ندادم پولمو درآوردم بهش بدم گفتم یکم پولا نامرتبه خندید گفت اشکال نداره بعد گفت قابل نداره 

گفتم نه مرسی بعد من لبخند زدم بهش بهم لبخند زد سرش انداخت پایین 

ی چن باری گفت فلانی بستنی خانوم بده من بغل پسره(ک بستنی میداد ) وایساده بودم

داشتم میرفتم دیگ داره منو نگاه میکنه از پشت برگشتم دیدم 😃😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی جونم ببخشیدا تروخدا منم راهنمایی کنید : 

بچه ها یه پسری هست تو خیابون اصلی محله ما آرایشگاه داره و خیلی پسر خوبیه.

نزدیک خونمون دبیرستان هست من اونجا درس نمی‌خونم ولی بارها دیدم دخترا همش میرن جلو مغازش و....

اونم چون جواب نمی‌ده دخترا حریص تر میشن!

من یه مدت کلاس میرفتم و هر روز از جلو مغازش رد میشدم.

و اصلا هم توجهی نداشتم هیچی!

ولی می‌دیدم وقتی میدید من می‌خوام از اونجا رد بشم جلو در وای میشناد تا منو ببینه.

یا اینکه چند بار چش تو چش دیدم داشت نگاهم میکرد.

تا اینکه دو روز پیش داشتم رد میشدم چش تو چش شدم باهاش برای اولین بار گفت سلام منم گفتم سلام.

خیلی ازش خوشم اومده از چند نفر هم پرسیدم گفتن اصلا با کسی نیست و به هیچ کس محل نمی‌ده دنبال بچه بازی و...نیست!

منم دوستی ندارم همیشه همه‌جا تنها میرم.

چیکار کنم؟😐😂چطوری مخش و بزنم شمارش و بده؟ دیگه طاقت ندارمممم.

نمی‌خوام خودم بگیرم یا سبک بازی در بیارم.

می‌خوام خودش بده لطفا راهنماییم کنید♥️♥️

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀

واقعا چرا فکر میکنی ازت خوشش میاد؟!!! بدبخت نشسته داره نون و ماستشو میخوره. تو عین خر شرک میچسبی بهش

دیگه برام مهم نیستن. خوشحالم که دیگه حرص نمیخورم به خاطر کاراشون. دعا کنید زندگیم روبه راه بشه