2777
2789

برای آخرین بار بچمو نوازش کردم و سپردم دست خدا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خیلی دلشکسته ام، اینجا همه بچشون بغلشونه، فقط بغل من خالی موند😭😭😭😭😭😭😭😭

بزودی پسر قشنگم به زندگیمون وارد میشه😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااای عززززززززززیزم الهی 🥺🥺🥺

ان شاء الله به زودی یه فرشته کوچولو بیاد تو دلت 

برات صلوات فرستادم 

حالا چرا سقط شد

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 

قشنگم میدونم که هیچ حرفی نمیتونه ارومت کنه واقعا سخته منم تجربه ش رو داشتم اما همینو بدون کوچولوت بهشتیه و الان در بهترین جاست و این روزهای تلخ و سرد هم میگذرند. خدا به دل پر دردت ارامش و صبر بده با دل شکسته ات دعا کن ان شالله هرچی خیر و صلاحه مقدر شه

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

الهی 

حتما خیلییی سخت 

میگن بچه هایی که زود میرن اون دنیا دست پدر مادرشون میگیرن و بهشتی ان 

این دنیا برا اونا مثل ما نیست که باید امتحان و کلی سختی بگذرونیم :)

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...

خدا مهربان‌ترین مهربانان هست

من خودم هم تجربه سقط داشتم خیلی سخته همه دست پر مرخص شدن ولی ما..

مطمئن هستم که خدا بهتر از من میدونست که اینطوری برای هر دو مون بهتر بوده..

امیدوارم هرچه زودتر حال دلت خوب بشه♥️

ان شالله ک خدا دامنت رو باز ب ی فرشته زیبای دیگه سبز کنه

هر چی قسمت و روزی ک خدا تعیین کرده همون میشه ن بیشتر  

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘