2777
2789
عنوان

به همسرم بگم مامانش چیکارکرده

974 بازدید | 25 پست

وقتی امشب شام خونه ی مادر شوهرم بودیم هربار که من بلند میشدم ظرف هارو جمع کنم یا بشورم مادر شوهرم تشکر میکرد اما بعد شام خواهر شوهرم اصرار کرد که کمک کنه

من ظرف ها رو شستم و رفتم تا خواهر شوهرم آب بکشه 

مادر شوهرم آمد دید خواهر شوهرم داره ظرف میشوره الا و بلا نزاشت گفت برو بشین چرا داری ظرف میشوری 

دیدمش خیلی ناراحت شدم چون ما هردومون دوماهه بارداریم و تازه من ۷سال از خواهر شوهرم کوچیکترم و اون با اینکه ماشین ظرف شویی هم داره اینجوری کرد

وقتی آمدیم بیرون از خونشون جلو همسرم گریه ام گرفت اما قضیه رو نگفتم فقط گفتم اگه مامان و بابای منم یه شهر دیگه نبودن و تو این موقعیت کنارم نیستن دلم گرفته 

به نظرتون باید به همسرم میگفتم ؟؟؟

نه عزیزم چیز مهمی نیست،،من که باردار بودم خیلی تند تند دستشوییم میگرفت خونه ی مادر شوهرمم خیلییی میرفتیم خونشون چهار صد متر بود بعد مادر شوهرم اجازه نمی داد برم دستشویی توی خونه بعد من دم به دقیقه باید تا اون سر حیاط یه دنیا راه میرفتم تا به دستشویی برسم،یه سر در راه رفت و آمد بودم دو سال بعد من خواهر شوهرم حامله شد اونوقت اون اجازه داشت بره توالت فرنگی توی ساختمون که مادر شوهرم به هیچچچ کس اجازه نمی داد ازش استفاده کنه،،انقد ناراحت میشدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ظرفارو هم همیشه باید میشستم حتی یه سری مهمون داشتن یه عالمه ظرف بود منم زیاد وایمیستادم کف پاهام درد میگرفت چون خیلی اضافه وزن پیدا کرده بودم تو حاملگیم بعد قابلمه بزرگ کردن ظرفارو گذاشتن زمین که من بشینم بشورم دو هفته بعدش زاییدم در این حد،،بعد دختر خودش که حامله بود موقع مهمونی یه گوشه دراز میکشید

ظرفارو هم همیشه باید میشستم حتی یه سری مهمون داشتن یه عالمه ظرف بود منم زیاد وایمیستادم کف پاهام درد ...

خیلی اشتباه میکردی 

اونا بهت میگفتن تو چرا انجام میدادی؟

بچت چه گناهی داشت آخه

مگه برا دستشویی رفتن باید اجازه می‌گرفتی که میگی اجازه نمیداد

مادر شوهر من موقعی ک خواهر شوهرم تعارف زد من بشورم

گفت نه ول کن بزار زهرا بشوره

به دخترش گفت ول کن برو‌بزار زهرا بشوره

درحالی ک من باردارمو دخترش باردار نیست

ولی ب همسرم نکفتم

ظرفایرو دادم خواخر شوهرم گفتم باشه عزیزم بشور

و‌نشستم سرجام

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏

مسلم که مادر شوهر دختر خودش براش یه چیز دیگس-شمام کار خوبی کردی کارو با خواهر شوهرت تقسیم کردی هیچوقت تنها کار نکن-جای تو باشم به شوهرم میگم تا باردارم دیگه نمیام خونه مامانت به این دلیل

2810