2777
2789
عنوان

دستگاه یو وی کوچیک گرفتم عالی

451 بازدید | 43 پست

عالی یعنی هرچی بگم کم گفتم کم حجم قابل استفاده توخونه لاک خشک میکنه لاک ژلم همین طور😍

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
مبارکت باشه به خوشی استفاده کنی... لاکای خوشکل موشکل باهاش خشک کنی 😁

مرسی 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.لاک ژل چطور میزنی قبلش با سوهان دستی میکشی روی ناخن ولاک ژل میزنی ومیزاری تو دستگاه خشک ب ...

یه سوهان بگیر ک دورگیر داره تهشبا سوهان دستی ورقه ای بعد ک سوهان کشی کردی زد قارچ بزن بیس کات بزن رو ناخنت بعد بزار خشک بشه بعد لاک ژل بعد تاپ کات

یه سوهان بگیر ک دورگیر داره تهشبا سوهان دستی ورقه ای بعد ک سوهان کشی کردی زد قارچ بزن بیس کات بزن رو ...

منظورت از سوهانی که دورگیر داره همین سوهان برقیهاست؟.....دوره ناخن گذروندی ؟الان واسه خودت لاک ژل میزنی صاف وتمیز در میاد؟اگه تونستی عکس ناخنتو بزار عزیزم

منظورت از سوهانی که دورگیر داره همین سوهان برقیهاست؟.....دوره ناخن گذروندی ؟الان واسه خودت لاک ژل می ...

ن سوهان‌معمولی

منظورت از سوهانی که دورگیر داره همین سوهان برقیهاست؟.....دوره ناخن گذروندی ؟الان واسه خودت لاک ژل می ...

عکس ناخنم

ن دوره ناحن نرفتم کار اسونی اتفاقا خیلی اسونننن اکه خواستی یادت میدم انحام بده من دستگاه از دی جی کالا گرفتم ۱۴۳ تومن

میشه بگی موادتو از چه برندی میگیری وهزینشون کلا چقدر میشه ؟عکس سوهانات با موادتم میزاری

زیر ساز این زد قارچ و بیس کات بعدش لاک ژل و تاپ کات 

میخواستم برم دوره ناخن که واسه بیرون کار کنم از بس گفتن سخت هست بیخیال شدم گفتم همون لاک ژل زدن واس ...

این سوهان میگم ک دورگیر داره تهش ازاین مدل برا دورگیری بزن بعد روغن بچه بگیز بزن دور ناخنت 

مممنونم ازت مهربون

بعد اینکه ببین سوهان دورگیر دار ۵۰ تومن دستگاه یووی از دی جی کالا بگیری میگم تهش ۴۰۰ من گوچیک گرفتم ۱۴۳ تومن تاپ کات ۱۱۰تومن بیس کات ۱۱۰ تومن زد قارچ ۱۱۰ تومن لاک ژلم ۱۱۰تومن ۱ تومن همین مدلات میشع بایه سوهان ازاین معمولیا ک ورقه این نازک برا فرم دادن ب ناخن