2777
2789
عنوان

آیا درد تخمدان نشانه بارداریه

54 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من کیست دوسانت داشتم قبلا که دکتر برام قرص ال دی نوشته والعان  سه ماهه قرص ال دی میخورم (قبلا هم از قرص ال دی استفاده کردم)همیشه قبل خواب میخورم و چیزی از روش نمیخورم و وقتی تموم میشه سه روز بعدش پری میاد اینم بگم سیکلام۳۰ روزه هست این ماه از وسطای دوره تقریبا یکم درد زیر دل داشتم داخل ران پام درد میکرد کمر درد هم داشتم یکمم به غذاها حساس شده بودم ولی همش دو یا سه روز طول کشید العان حدود پنج روزه قرصم تموم شده پری نیومده وچهار روزه درد تخمدان دارم هر دو طرف البته دردش زیاد نیس وبیشتر تیر میکشه زیر نافم یکم درد داره و بیشتر وقتا هم حس میکنم عین ضربان قلب نبض داره امروزم رون پامو کف پام یکم درد میکنه اینم بگم چهار روز پیش بی بی زدم منفی بود البته فرداش که رفتم نگاه کردم یه هاله خیلی کمرنگ داشت که بزور دیده میشد و گفتم شاید خط تبخیره  تا حالا کسی اینجوره شده لطفا کمکم کنید

اینم بگم که قبلا هم کیست تخمدان داشتم ۷سانت که دکتر برای شیش ماه دارو داده بود ولی تو دوماه از بین رفت عفونت هم ندارم چون وقتی عفونت میگیرم سوزش یا خارش هم میگیرم العان هیچ کدومو ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم منم مشکل شما رو دارم ژن معیوبچیکار کردی ؟

سلام مجدد گلم ما دیروز رفتیم تهران تا جواب آزمایش هوالزوم همسرمو بگیریم که دکتر گفت دوتا ژن معیوب مشترک داریم و باید چی جی دی کنم هزینه پی جی دی هم برای دوتاژن معیوب وچهارتا جنین گفت حدود ۱۸۰تومن و ما تصمیم گرفتیم انجام بدیم 

سلام مجدد گلم ما دیروز رفتیم تهران تا جواب آزمایش هوالزوم همسرمو بگیریم که دکتر گفت دوتا ژن معیوب مش ...

عزیزم بیشتر تحقیق کن میگن درصد موفقیت پی جی دی کمه

ماهم تو فکر تخمک اهدایی هستیم

کدوم مرکز رفتی؟

عزیزم بیشتر تحقیق کن میگن درصد موفقیت پی جی دی کمهماهم تو فکر تخمک اهدایی هستیمکدوم مرکز رفتی؟

میدونم  عزیزم اماچاره‌ای ندارم دکتر گفت یا تخمک اهدایی بگیر یا انقدر طبیعی باردار شو تا یکی از جنین هات سالم دنیا بیاد یا تخمک اهدایی ما نتونستیم با تخمک اهدایی کنار بیایم  بارداری طبیعی هم که خب ریسکش زیاده تنها راه همینه فقط