2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

129 بازدید | 15 پست

دوستان من قرص تنسی۱.۵ خوردم خواستم بدونم اگه کسی استفاده کرده علائمش‌چیا بود یه هفته دیگه ام باید پریود بشم و احساس میکنم که سینه هام متورم شدن و احساس خوالودگی دارم شما علائم دیگه ای داشتید ؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه بستگی به بدنت داره آدم با آدم فرق میکنه عزیزم علائم بارداری داری

ببین من دستم به پیشابم نامزدم اغشته شد بود زدم به واژنم دکتر بهم گفت اگه وارد واژنت کردی بهتر قرص بخوری منم مطمئن نبودم خوردم الان ۹ روز خوردم علائم گه فقط خوابالودگی دارم با احساس فشار رو سینه ام میکنم

ببین من دستم به پیشابم نامزدم اغشته شد بود زدم به واژنم دکتر بهم گفت اگه وارد واژنت کردی بهتر قرص بخ ...

خوب عزیزم وارد واژنت که نکردی 

منی هم که از مرد خارج بشه اگه داخل واژن زن تخلیه نشه و بیرون باشه خاصیت نداره 

همش از استرس و قرص اورژانسی عزیزم نگران نباش

خوب عزیزم وارد واژنت که نکردی منی هم که از مرد خارج بشه اگه داخل واژن زن تخلیه نشه و بیرون باشه خاصی ...

مطمئن نیستم وارد کردم دیگه چون مطمئن نبودم خوردم شاید یکم رفنه باشه داخل

مطمئن نیستم وارد کردم دیگه چون مطمئن نبودم خوردم شاید یکم رفنه باشه داخل

خوب عزیزم میگی پیشاب بوده 

ببخشید اون آب یا منی اصلی که شیری رنگه نبوده که باعث حاملگی بشه 

فکر کنم بیشترش از استرس وقرص عقب انداختی 

حالا چرا دستتو کردی اونجا خوب

خوب عزیزم میگی پیشاب بوده ببخشید اون آب یا منی اصلی که شیری رنگه نبوده که باعث حاملگی بشه فکر کنم بی ...

نمیخواستم دستم بکنم اونجا مالیدم واژنم خودارضایی میخواستم کنم حالا نمیدونم تصادفی رفته داخل یا نه سر اون استرس گرفتم انداختم بالا قرصو  😓

نمیخواستم دستم بکنم اونجا مالیدم واژنم خودارضایی میخواستم کنم حالا نمیدونم تصادفی رفته داخل یا نه سر ...

وا ببخشید عزیزم مگه پیش شوهرت نبودی 

میگفتی اون برات انجام بده خوب لذتش بیشتره که

خودت چرا

دیگه یه لحظه خودم دست زدم دیگه اون لحظه به اون نگفتم

خوب کاری کردی گلم ولی به این راحتی ها حامله نمیشی 

فقط شاید با اون منی که از مرد با سرعت وشتاب خارج میشه امکانش هست نه اون پیشاب 

نمیدونم منظورموم رو رسوندم یا نه

خوب کاری کردی گلم ولی به این راحتی ها حامله نمیشی فقط شاید با اون منی که از مرد با سرعت وشتاب خارج م ...

اره فهمیدم چی بگم استرس گرفتم دیگه  نامزدم اصلا شرایط بچه ندارم  نمیتونیم نگهش داریم