2777
2789

قبل از نظر دادن اینم در نظر بگیرید که هیچ انسانی کامل نیست 

خیلی غر میزنه سرم 

از همه چی ناراضیه  ایراد میگیره مثلا یهو عین دیوونه ها ٢ ساعت تایپ می‌کنه که تو چرا اونروز اون حرفو زدی یا اون کارو کردی من می‌دونم این کارو کردی من ازت سردمیشم رابطه مون به جایی نمی‌رسه  

ازم تعریف نمیکنه زیاد و ابراز علاقه نمیکنه 

آدم همش می‌ترسه حرفی بزنه کاری کنه چون سریع یه برداشتی می کنه 

نمیشه باهاش شوخی کرد زیاد 

قرار میزاریم میپیچونه  ولی خوب در طول روز خیلی باهم در ارتباطیم 

اونروز رفتیم رستوران ناهار بخوریم گفت ابدوغ خیار بگیم؟ در حالی که خیلی پولداره 

تا حالا یه گل برام نخریده یا کاری برام نکرده که خوشحالم کنه کلا همش در حال گفتن مشکلاتشه منم باهاش همدردی می کنم 

مثلا اینستا براش پست می‌فرستم بامزه عاشقانه هر چی سین می‌کنه فقط حتی یه لایک هم نمیزنه 

نکته مثبتش هوش بالا، پولداری ، مغز اقتصادی عالی، فن بیان بالا، خوش چهره و خوش هیکل بودنشه 

به نظذتون این تو زندگی خیلی حوصله سر بره؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این ادم فاصله بگیر

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

احساس میکنم خودتم میدونی اشتباهه ولی دوسداری بهت بگن مشکلی نداره و درست میشه.با عقلت به موضوع نگاه کن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

عزیزم شما یه دور چیزی که نوشتید رو خودتون بخونید و فکر کنید دوستتون نوشته،چه جوابی بهش میدی؟به نظر من ایشون زیاد تمایل به رابطه با شما ندارند،من پسرایی رو اطرافم دیدم و از خودشون شنیدم که اگر دختری رو بخوان صدشون رو میزارند و این چیزهایی که شما گفتید یعنی این پسر به شما علاقه ای نداره و فقط برای خوشگذرونی یا مسائل دیگه کنارتونه،از من که چند ساله از دواج کردم بپرسی میگم کسی که خودش کلی اصرار داره ازدواج کنه باهاتون بعد چند سال بی‌حوصله میشه و غر غرو دیگه وای به حال کسی که از اول غر غرو باشه،عزیزم با کسی ازدواج کن که پیشش خودت باشی🥰،انشالله خوشبخت و موفق باشی گلم