وایی مگه این چیزا ژنتیک نیستت؟منم از12 سالگی همش تنبلی و کیست داشتم البته الان برطرف شده
تازه میگفت خیلی ها بچه هاشون بیمار بودن
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
خداروشکر برطرف شدهوالا نمیدونم خودم هم لب شکری فکنم ژنتیکی هست با نمیدونم ولی این که نوشته بود بخا ...
نه عزیزم مطمئن باش هیچ ربطی نداره
وگرنه بالا50 درصد بچهای متولد شده باید لب شکری باشن
#دبیر.آینده🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:) کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه عزیزم مطمئن باش هیچ ربطی نداره وگرنه بالا50 درصد بچهای متولد شده باید لب شکری باشن
منم با خودم فکر کردم که آخه خیلی ها تنبلی دارن
این که گفتم خیلیا بیماری داشتن نمیدونم همشون لب شکری بودن یا چیزای دیگه ها گفت بیمار بودن خودش
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
منم با خودم فکر کردم که آخه خیلی ها تنبلی دارن این که گفتم خیلیا بیماری داشتن نمیدونم همشون لب شکری ...
نه عزیزم ایشون حرفاش اصلا صحت علمی نداشته
#دبیر.آینده🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:) کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو
شما علائمتون چی بود؟چاق بودین یا لاغر،چطور درمان شدین
علایمم سالی دو سه بار پریود میشدم مجردی لاغر بعد ازدواج چاق شدم بیشتر هم ران وشکم بود.با متفورمین روزی دوتا به مدت دوسال وقرص لتروزول بچه اولمو باردار شدن بچه دومم یه سال بعد از زایمان ناخواسته بدون هیچ گونه دارویی