2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بچه اولته؟ راستی قضیه مهریه چی شد؟

بله لوله

هیچی به پدرم گفتم اونم زنگ زد به شوهرم گفت چی شده چخبره ما برای شما کیسه ندوختیم خیالت راحت ، بعد شوهرم اومد پرسیدم گفت که آره به بابات گفتم نه خونه میزنم به نامت نه مهریه رو دست بزن .

منم گفتم هرجور راحتی ولی دیگه برای من اون آدم سابق نمیشی منم دیگه اون آدم سابق نیستم . کلا ذهنیتم در مورد خودت و خانواده ت عوض شد . به سید زنگ زدم گفت دو تا برادرهایش یادش دادند . 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

۸ماهمه اره پسره عاشق چیزای شور و شیرینم

چقدر خوب برای منم دعا کن از بس سقط داشتم خیلی میترسم و نگرانم خیارشور فلفلی خونگی هست میترسم نمی‌دونم 

چقدر خوب برای منم دعا کن از بس سقط داشتم خیلی میترسم و نگرانم خیارشور فلفلی خونگی هست میترسم نمی‌دون ...

انشالله به سلامتی بیاد بغلت💜

چرا سقط داشتی؟

مشکل از چی یود

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻
بله لولههیچی به پدرم گفتم اونم زنگ زد به شوهرم گفت چی شده چخبره ما برای شما کیسه ندوختیم خیالت راحت ...

آها. ولی خدا نکنه آدم تو زندگی کارش به مهریه گرفتن برسه، انقد سخته که نگو. من خودم مهریمو بخشیدم تا راضی شه حق طلاق بهم بده، چون طی این سالها تجربه دادگاه و مهریه داشتم ومیدونم گرفتنش به این راحتیا نیست، من جای شما بودم نقدو ول نمیکردم بچسبم به نسیه، خونه رو میگرفتم ولی با سند شسته رفته و مطمئن

آها. ولی خدا نکنه آدم تو زندگی کارش به مهریه گرفتن برسه، انقد سخته که نگو. من خودم مهریمو بخشیدم تا ...

دیگه فعلا که منتفی شد من حق طلاق دارم از اول .

خدا بخیر کنه نمی‌دونم با این بچه ی توی شکمم و هشت سال حسرت بچه دار شدن الان که باردار شدم به زور دارو باید اینطور میشد

دیشب همش خواب سگ بزرگ هار دیدم داشت بهم حمله میکرد و یه خرس سیاه بزرگ که بلند شد دو تا با دستش ضربه زد به سینه م و شیر جنگل تماما خواب حیوانات وحشی دیدم تا صبح .

خیر باشه انشالله 

بخدا تاپیک های شما مامانهایی که باردارید رو میخونم هنگ میکنم

چرا گلم من چون سقط زیاد داشتم میترسم چیزهای گرم و فلفلی بخورم برای همین مدام سوال میکنم 

انشالله به سلامتی بیاد بغلت💜چرا سقط داشتی؟مشکل از چی یود

مشخص نشد که کلی آزمایش دادیم آخر گفتند دهانه رحم دوخته می‌شد باید 

۸ماهمه اره پسره عاشق چیزای شور و شیرینم

چه اسمی انتخاب کردید راستی ؟

طبیعی باردار شدید ؟ برای من خیلی دعا کنید انشالله به سلامتی بغلش کنید 

2810