2777
2789
عنوان

نامزدم فیلم چیز نشون میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2032 بازدید | 50 پست
شیش روز پیش دلت ازدواج میخواست الان ب این زودی نامزد کردی‌و کار به فیلم دیدن و‌رابطه رسیده؟

نامزد کجا‌بود👌👌😂

دوست پسرشه🧑‍🦯🧑‍🦯🧑‍🦯

خاک توسرشون کنن

میاد اینجا با افتخارم تعریف میکنه😒😒

رفیق تو زندگے سعے ڪن همیشہ با آدم هاے چشم و دل سیر همسُفرہ و همسفر بشے 👌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردا خیلی پررون 

ولی شوهرم یه بار الکی می‌گفت فیلم دارم بیا نشونت بدم 

گفتم اگر راست میگی داری بیار نشون بده 

دیگ خیت شد گفت ندارم زشته ببینی ولش کن تو این چندسال زندگی هم هیچ وقت ندیدیم باهم 

به جز فیلم های صحنه دار 

راحت باشین باهم ولی اونجور فیلمارو نبین خیلی لطمه می‌زنه به زندگی همش درمورد رابطه های بد و خانوادگیه 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
نامزد کجا‌بود👌👌😂دوست پسرشه🧑‍🦯🧑‍🦯🧑‍🦯خاک توسرشون کننمیاد اینجا با افتخارم تعریف میکنه😒😒

😐وای دیگ بدتر معلومه خواسته ح ش ریش کنه تا به خواستش برسه 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
بارداریت سخته؟منم حامله هستم بازم هر چند وقت یکبار باهم نزدیکی میکنیم.

جفتم پایین دکترم گفته نزدیکی نداشته باشید 

خودم و شوهرم ادم سردی نیستیم قبلا یا هر شب یا یه شب درمیون بود رابطه مون ولی خو الان 4 ماهمه تا الان فقط 3 بار رابطه داشتیم که همسرم ارضا شد خودم میترسم ارضا شم با اون انقباضه دهانه رحمم باز شه یا... ولی از وقتی باردار شدم خوابای جنسی زیاد میبینم دوبار تو خواب ارضا شدم ترسیدم نکنه چیزی بشه بیشتر وقتا خداروشکر زودی از خواب بیدار میشم ارضا نمیشم از وقتی باردار شدم دیگه بهش فکر نمیکنم شوهرمم میترسه بچه چیزیش بشه اون 3 بارم دخول کامل نبود کمتر از نصف 

ولی خو متاسفانه چند بار تو گوشیش اتفاقی از اون فیلما دیدم انکار کرد ولی انگار نیازش جای دیگه برطرف میکنه 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جفتم پایین دکترم گفته نزدیکی نداشته باشید خودم و شوهرم ادم سردی نیستیم قبلا یا هر شب یا یه شب درمیون ...

چی بگم انگار مردا نمیتونن خودشون کنترل کنن.

خیلی مواظب باش مال خواهر من هم پایین بود دوقلو داشت توی ماه شیشم دردش گرفت با خون ریزی شدییید بچهاشو بدنیا اوردن متاسفانه بچها مردن