2777
2789
عنوان

نامزدم فیلم چیز نشون میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2032 بازدید | 50 پست
چندوقته عقدی

خیلی کم

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس میکنم دوست پسرته .....اگه دوست پسرته هیچوقت باهاش رابطه نداشته باش بعدا پشیمون میشی

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برا تشکیل قلب نی نیم و سالم بودنش یه صلوات بفرستید؟ خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

چقد نامزدا و شوهرای این سایت ناشی ان

معلومه حال دختره بد میشه

بابا مرد باید خودش جوری پیش بره که تو اون کارا رو کنی،نه که عکس و فیلم نشونت بده و رک بگه😑

منو ببینین مثلا

تو نامزدی یهو میدیدم تو بغلشم دارم لبشو بوس می کنم🤣بدون مقدمه

اینجوری پیش برین

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
نمیتونم خیلی باز کنم کارهای اول فیلم

ببین اگه تعهدی بهم ندارین احتمال اینکه ضربه بخوری هست و بعداً واست میشه درد روحی و جسمی 

قدرتمندترین غریزه انسان غریزه جنسیه 

همون اول فیلمو که انجام بدی بعد چند بار تا آخر فیلمم هم انجام میدید خودتونم نمیفهمید چی شد که به اینجا رسید 

مال منم بعضی وقتا میبینه نتونستم کامل ترکش بدم.هی بهش میگم وقتی من پیشت هستم چرا میری اینارو میبینی. ...

میدونم خودتم راضی نیستی ولی برخورد جدی تری بکن. باخیانت فرقی نداره که انگار شوهر تو بادیدن یکی دیگه تحریک میشه. البته قبل از برخورد ازش بپرس ببین چه درخاستی داره که تو رابطه باهات راحت نیست.

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

خیلی بیشتر احتیاط کن و اگه دیدی درست نشد جدا شو 

تو دوران نامزدی اشتباه هست این رفتار ها 

فیلم چیز که دیگ کلا اشتباه هست چه عقد چه نامزدی 

نامزدی هم برای آشنایی هست باید درک کنه و تا عقد صبر کنه

اسی جدی نامزد رسمیه؟ اخه اول مرداد تاپیک زدی دلم میخواد ازدواج کنم !

نه معلومه که دوست پسرشه

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برا تشکیل قلب نی نیم و سالم بودنش یه صلوات بفرستید؟ خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت
2810