2777
2789

سلام خانم های عزیز  از دیروز تا الان بغل سبنه هام سوزش داره و درد میکنه انگار یه سوزن کردن توش مخصوصا سینه سمت چپم  یهو درد میگیره 

چیکار کنم؟ ایا خطرناکه؟  نکنه خدایی نکرده سرطان باشه 😭ترو خدا اگه کسی اینجوری بوده راهنمایی کنه 🙏🏻

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

هر دردی ک نشونه سرطان و بیماری خاصی نیست

حتما دکتر زنان برو تا معاینه کنن اخرش این ک مامو یا سونو سینه میفرستن

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم استرس نداشته باش اروم باش سرطان سینه توسینه یه توده سفت پیدا میشه دست بزنی احساسس میکنی الان نری دست بزنی غدد شیردهی رو پیدا کنی بگی سرطان دارم  غد د شیر دهی تو همه سینه ها هست اندازه گردو بزرکتر یا کوچکتر 

فقط مال استرسه 

ببین سوزش شاید از گرما باشهجایی رفته بودی؟ولی اینکه میگی انگار یچیزی میزنن تو سینه ی چپت شاید خطرناک ...

نه سینم درد میکنه نه قلب و... میسوزه حتی سینه سمت راستمم همینجوره یهو همزمان اینجوری میشم 😭من  قرص های هورمونی و امپول های هورمون استفاده میکردم واسه بارداری نکنه اونا کار دستم دادن 😭😭😭اولین باره اینجوری میشم  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
نه سینم درد میکنه نه قلب و... میسوزه حتی سینه سمت راستمم همینجوره یهو همزمان اینجوری میشم 😭من قرص ...

خب میگم میتونه مسئله خاصی هم نباشه

شاید سینه هات بزرگن حالا گرما و این داستانا باعث درد یا سوزش شده عرق سوز شدی

من اول بارداری این سوزش رو داشتم

من تازه پریودیم تمام شده 🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نزدیک پریودت نیست؟به نظرمن تغییرات هورمونیه

نه تازه تمام شده پریودیم  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا نگران نباش منم ده روز قبل پریودی اینجوری میشم چیز خاصی نیست

اخه تازه پریودی تمام شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالت تیر کشیدن داره 

میدونم چی میگی ولی هر دو نمیتونیم اونو با حرف توصیف کنیم 

مشکلی نیست 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

نترس 

دور از جون اگر سرطان بود نه درد داشت نه سوزش

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
حالت تیر کشیدن داره میدونم چی میگی ولی هر دو نمیتونیم اونو با حرف توصیف کنیم مشکلی نیست

اره نوک سینه هامم  خارش داره 🥲🥺وای خیلی استرس دارم نکنه چیزیم شه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40