2777
2789
عنوان

این واقعیت داره طرف مدرک خریده

117 بازدید | 21 پست

باورم نمیشه

دوستم میگفت فامیلمون خریده 

باهاش رفته سرکار

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
منم میشناسم یکی رو که خریده ،واقعا عجب مملکت بیخودیه با نصف پول شهریه دبستان میشه یه مدرک قابل استعل ...

آره واقعا 

ولی من میگفتم دروغه ولی خیلیا میگن حقیقت داره

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره زن همسایمون میگفت شوهرم مهندسه، به تیپ شخصیتی خودش وشوهرش نمیخورد، تا یه روز که شوهره مواد زده بود و مشروب و دعواشون میشه و خانومه دلش پر بود تو حرفاش لو میده ه شوهره مدرک فوق دیپلمشو خریده بوده ومهندس قلابیه

آره زن همسایمون میگفت شوهرم مهندسه، به تیپ شخصیتی خودش وشوهرش نمیخورد، تا یه روز که شوهره مواد زده ب ...

حالا یه مدارکی میخرید که به زندگی مردم آسیب نمیزد🤦‍♀️

مهندسیییییی

آره من ینفرو دیدم مدرک درست کرد استخدام بعدا فهمیدم پست مدیریت گرفته با همون مدرکش🥴

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
منم میشناسم یکی رو که خریده ،واقعا عجب مملکت بیخودیه با نصف پول شهریه دبستان میشه یه مدرک قابل استعل ...

جدا قابل استعلام مگر میشه ینی مهر معتبر همون دانشگاه رو داره😳🤦 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
البته توی یه شرکتی نگهبونه ها، ساخت وساز نمیکنه

خداروشکر نگهبونه😁😂😂😂

آره من ینفرو دیدم مدرک درست کرد استخدام بعدا فهمیدم پست مدیریت گرفته با همون مدرکش🥴

یعنی کسی گزارشش نزد؟

جدا قابل استعلام مگر میشه ینی مهر معتبر همون دانشگاه رو داره😳🤦

میگن بعضی شرکت ها با بعضی دانشگاه ها 

ارتباط دارن و مدرک معتبر وبااستعلام تحویل میدن