2777
2789

فردا باید برم بیمارستان بستری شم دکتر گف با قرص بچه رو میندازن من ۲۱ سالمه بچه اولمه حال روحیم خوب نیس توروخدا اگه کسی تجربه داره بگه چجوریه چیکار میکنن من ب هرکی میگم میگه کاری نداره ولی میدونم چون نترسم میگن ولی خب از الان بدونم بهتره تا اونجا بفهمم😭😭کسی تجربه سقط با قرص رو داره بگه لطفااااا

🖤

چن هفته ای؟؟اگه کوچولو باشه اذیتش کمتره

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن هفته ای؟؟

برا من قلبش تشکیل نشد تو ۹هفته خود ب خود دفع شد عین پریودی خونریزی زیاد بود بعد ۲تیکه درشت افتاد 

اما تا ۱ماه کمردرد داشتم تا بقایا هم بیوفته

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘

به نظرم بستگی به بدن خودتم داره با گریه هیچی حل نمیشه قوی باش اگر بشکنی دیگه جاش خوب نمیشه با خودت بگو من میتونم به این فکر کن. که زود تموم میشه ولی بعد از سقطت یه آزمایش کاریو تایپ انجام بده که مثل من

ولی من بعد شما ها دیگه زندگی نکردم🥀
اون چی هست

آزمایش ژنتیک هیچ دکتری بهم نگفت انجامش بده بعد از هر سقط میگفتم شش ماه بعد اقدام کن 

بعد که شانسی این آزمایش رو انجام دادم فهمیدم‌جابه جایی کروموزومی دارم که منجر به سقط میشد 

به نظرم هرکس سقط میکنه باید این آزمایش رو انجام بده برای احتیاط حالا من جسمی و روحی داغونم ولی دکتر بهم گفت برو تخمک اهدایی بگیر که احتمال بارداری سالمت یک ششم هستش 🥲💔

ولی من بعد شما ها دیگه زندگی نکردم🥀