2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

إلهي كَيفَ أدعوكَ وَأنا أنا وَكَيفَ أقطَعُ رَجائي مِنكَ وَأنتَ أنتَ، إلهي إذا لَم أسألكَ فَتُعطِيَني فَمَن ذَا الَّذي أسألُهُ فَيُعطيني، إلهي إذا لَم أدعوكَ فَتَستَجيبَ لي فَمَن ذَا الَّذي أدعوهُ فَيَستَجيبُ لي، إلهي إذا لَم أتَضَرَّعُ إلَيكَ فَتَرحَمُني فَمن ذَا الَّذي أتَضَرَّعُ إلَيهِ فَيَرحَمُني، إلهي فَكَما فَلَقتَ البَحرَ لِموسىوَنَجَّيتَهُ أسألُكَ أن تُصَلّيَ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِهِ وَأن تُنجّيَني مِمَّا أنا فيهِ وَتُفَرِّجَ عَنّي فَرَجاً عاجِلاً غَيرَ آجِلٍ بِفَضلِكَ وَرَحمَتِكَ يا أرحَمَ الرَّاحِمينَ.

١٠٠ بار اين دعا رو بخون من دو بار حاجت هاي سخت ازش گرفتم 

اسم دعا چی هست؟

مقاتل بن سلیمان

گفته اگه با خلوص نیت پشت سرهم بخونید این دعارو و حاجت نگرفتین منو لعنت کنید

البته کنارش خب باید وسط دعا حرف نزنی

با حواس پرتی نخونیش

توکل کنی حتما و ایمان داشته باشی بعد از خوندن این دعا ب حاجتت میرسی ... یعنی نگی اگه نشه چی

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋  این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد داشتم که الان از هم جدا شدیم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵 از هم جدا شدیم ولی با اینکه دیگه هیچوقت به زندگیم برنمیگرده اولین و اخرین مردی که من دیوونش شدم و تا همیشه به عشقش وفادار میمونم🌸🌿🦋  این کاربر از ۱ شهریور استارت کارای مهاجرتشو زده .. نمیدونم چندسال طول میکشه ولی خوشحالم که شروعش کردم😍😉💖  دیگه زندگیش بی هدف نیست...🌿کنار درس خوندن داره تدریس میکنه👩🏻‍🏫💙 و کار آموز روانشناسیه👩‍🎓 😍🌸 هر روز ورزش میکنه و خیلی خوشحاله🥋